Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nekem nem halott az a link, miről írtál, de ez a kép az hát igen...

--- Ez még eszembe jutott: ---

rákattoltam és csucsu visszavitt a nyitólapra ahogy kell
    soveny kedvelte ezt.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Köszi, javítottam!
      stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nekem nem halott az a link, miről írtál, de ez a kép az hát igen...

--- Ez még eszembe jutott: ---

rákattoltam és csucsu visszavitt a nyitólapra ahogy kell
      Persze, mert már javította TZ! De persze kösz, hogy ránéztél a hibára!

Komment

Igen, ezt elfigyelmetlenkedtem
        Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Attached Files

Komment

Szia TZ!

Ma változtattam egy régebbi bejegyzésemen, de nem jelent meg a új hozzászólásoknál.
              Dátuma megmaradt a régié.
              Szerintem ez régebben nem így volt.
              Ha tévedtem akkor bocs.

Üdv

Komment

Én is észrevettem, de nem tudom miért változott ez meg. Majd nyomozok.
                sricsi70 kedvelte ezt.
                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  A következő jelenséget tapasztaltam:

Egy jútyúbos videót szeretnék beileszteni a hozzászólásomba.

Ha a jútyúb "Share" linkjét illesztem be, akkor ezt kapom (csak az élő URL látszik, az előkép nem):
                  ...
                  Ha viszont a böngésző címsorából veszem ki a linket , akkor ezt kapom (rendesen látszik a video előképe):
                  ...
                  Kicsit szereltem, mert úgy vettem észre, sokan nem bajlódnak a videó beillesztő gombbal. Ha bármilyen youtube linket, (akár az "új share" rövid linket) hanyagul beszórjuk a hozzászólás szövegébe, akkor az automatikusan filmé alakul, mintha a videó tag-eket használtuk volna.
                  soveny és kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm!

Szerintem valahol rögzíteni kellene szabályként, hogy mi az elvárás ezen a fórumon a beszúrt linkekkel kapcsolatban.
                    Szerintem ez nem mindenki számára egyértelmű.

Komment

Teljesen igazad van abban, hogy szabályok és ilyesmik írásában nagyon gyenge vagyok, pedig tényleg fontos lenne.

A linkekkel kapcsolatban azt kell tudni, hogy a sok kifelé mutató irreleváns link nem tesz jót a fórumnak keresőoptimalizálás szempontjából. Ezért azt az egyszerű szabályt kell alkalmazni, hogy indokolt linket lehet használni, indokolatlanul viszont ne linkelgessünk meg oldalakat.

A fórumra nézve releváns témák azok amikről beszélgetünk, tehát veterán témával, szereléssel, közlekedéssel, ezekkel kapcsolatos jogszabályokkal, stb.,... foglalkozó oldalakat nagyon hasznos meglinkelni. (lehetőleg a valóban releváns aloldalt)

Más esetben pedig mérlegelni kell, hogy valóban segíti-e a többi látogatót az adott link. Természetesen, ha segít az adott hivatkozás megérteni, megtudni valamit, akkor használjuk! Én csak akkor szoktam szólni, ha feleslegesnek, indokolatlannak érzem.
                      sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
                        Azt vettem észre az este, hogy a hozzászólások mellett lévő idő nem ugyan az, hogy ha be vagyok jelentkezve, mint amikor nem. 1órával kevesebbet ír, ha nem vagyok bent.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Sziasztok!
                          Azt vettem észre az este, hogy a hozzászólások mellett lévő idő nem ugyan az, hogy ha be vagyok jelentkezve, mint amikor nem. 1órával kevesebbet ír, ha nem vagyok bent.
                          Ezt én is tapasztaltam, de nem volt annyira zavaró mint mikor az óra átállításkor egy órával előbb mentem be a munkahelyemre, de senki nem röhögött rajtam, mindössze az a 6-700 ember aki éppen hazafelé készült műszakváltáskor!
                          Tamás78 és Intrepid kedvelte ezt.
                          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Köszi, hogy szóltál! A nyári/téli időszámítást nem tudjuk mindig jól lekövetni. Állítottam rajta, ha esetleg valakinek még nem tökéletes bejelentkezve, akkor a saját ízléséhez alakíthatja a kezelőpultján.
                            Intrepid kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

az enyim az elöbb odaért?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X