Egyelőre nem találtam problémás cuccot, így nem is javítottam semmit. De hétvégén frissítem verziót, hátha az segít valamit.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Problémák, amik orvoslásra várnak...
Collapse
X
-
Szervusztok!
Tegnap késő este és egy óra körül nálam sem működött,-gondolom TZ akkortájt bütykölt vele,melyet köszönök.Jelenleg normálisan működik,mint korábban.Nekem nem szoktak a fórumon reklámok megjelenni,-igaz a guru letiltotta a felugró ablakokat.
A gép egy 10 év feletti öregecske asztali gép WIN 7 operációs rendszerrel,a böngésző Firefox.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Jelentem alásan kora este nálam is helyre állt a rend! magam részéről örülök Attila " döntésének" hisz nem egy kuka csapat a mienk és az az Ócska Rock zene nem áll oly messze tőlünk úgy gondolom. Igaz ez az idő múlásával és az Emu által preferált vörös mennyisége után az ízlésünk változhat!!mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur, nem lehet, hogy a Te géped vírusos?
Én ugyanis akárhogyan keresem nem találok feltört tartalmat az oldalon. Ezt a jelenlegi blokkolást pedig azért kaptuk, mert bizonyos látogatóknál olyan hackelt tartalmak vannak, mint nálad. Igazából tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy lehet-e ilyen, hogy egy látogató gépe miatt blokkolódik egy oldal.
Kipróbálnád másik böngészővel is, hogy látsz-e ilyen reklámokat? Valami vírus irtó programot tudnál futtatni? Még jobb lenne valami anti-malwer.
Van még más is, aki ténylegesen tapasztal feltört tartalmat az oldalon? Ha igen légyszi tegyetek fel mir-mur-hoz hasonlóan fényképet róla.
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNos, az Internet Exploreren simán beengedett...nem tett fel semmilyen kérdést, azonban a Chrome-nál abszolute nem...nem lehet, hogy ott van valami gond?Fergusson kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nálam is tiltott az FF(a chrome is), jobb alul van a figyelmen kívül hagyás opciója.
@TZ
Úgy néz ki a google rágott be valamire:
https://www.google.com/transparencyr...eran.forum.hu/
Náluk kéne érdeklődnöd hogy pontosan mit találtak...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 júl. 23, 00:25.
Komment
Komment