Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Tegnap késő este és egy óra körül nálam sem működött,-gondolom TZ akkortájt bütykölt vele,melyet köszönök.Jelenleg normálisan működik,mint korábban.Nekem nem szoktak a fórumon reklámok megjelenni,-igaz a guru letiltotta a felugró ablakokat.
A gép egy 10 év feletti öregecske asztali gép WIN 7 operációs rendszerrel,a böngésző Firefox.
Jelentem alásan kora este nálam is helyre állt a rend! magam részéről örülök Attila " döntésének" hisz nem egy kuka csapat a mienk és az az Ócska Rock zene nem áll oly messze tőlünk úgy gondolom. Igaz ez az idő múlásával és az Emu által preferált vörös mennyisége után az ízlésünk változhat!!
Ma felhívott Józsi bátyám (Che) hogy nem tud belépni a fórumra és a melóhelyen én sem tudtam mert az az oldal jelemt meg hogy ez egy bejelentett támadó oldal ely adatokat akar lopni.
Itthon felkínálta azt az opciót, hogy a figyelmeztetést figyelmen kívül hagyhatom, na így jutottam ide!
Én ugyanis akárhogyan keresem nem találok feltört tartalmat az oldalon. Ezt a jelenlegi blokkolást pedig azért kaptuk, mert bizonyos látogatóknál olyan hackelt tartalmak vannak, mint nálad. Igazából tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy lehet-e ilyen, hogy egy látogató gépe miatt blokkolódik egy oldal.
Kipróbálnád másik böngészővel is, hogy látsz-e ilyen reklámokat? Valami vírus irtó programot tudnál futtatni? Még jobb lenne valami anti-malwer.
Van még más is, aki ténylegesen tapasztal feltört tartalmat az oldalon? Ha igen légyszi tegyetek fel mir-mur-hoz hasonlóan fényképet róla.
Nos, az Internet Exploreren simán beengedett...nem tett fel semmilyen kérdést, azonban a Chrome-nál abszolute nem...nem lehet, hogy ott van valami gond?
Nos, az Internet Exploreren simán beengedett...nem tett fel semmilyen kérdést, azonban a Chrome-nál abszolute nem...nem lehet, hogy ott van valami gond?
Szerintem az IE még olyan oldalra is kérdés nélkül beengedne ami tényleg támadó oldal
Komment