mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Problémák, amik orvoslásra várnak...
Collapse
X
-
Egy explorer nevű böngésző biztosan van a gépeden. Amíg nem tud valaki segíteni, addig jobb lenne ha azt használnád.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem értek hozzá !
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Permetezővel elérek eredményeket,de nem szivesen használom. Mir Múr hoz hasonlóan a virtuális dolgokban nehezen boldogulok.Próbáltál vírust irtani?
- - - Updated - - -
Szerintem mi ismerjük egymást..
- - - Updated - - -
Erőlködök össze-vissza... szerintem mi ismerjük egymást.legalább megnéznéd hogyan lenne kivitelezhető a kapu
Komment
-
Én sem ,de van a gépemen valamiféle helyreállító program ami egy régebbi hibátlan időszakban elmentett állapotra visszaviszi a gépet,így kezdhetem előről a hüjeségeimet eddig már háromszor visszaállt.......Nem értek hozzá ! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Na ugy vélem most egy próbát megér vidd ki a steklámpát a tyukólba,reggel kiváncsi vagyok tojtak e!!!!A párom szerint rosszabodik az állapotom."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Rá kell hagyni a tyúkra,tudja az nagyon jól,hogy mikor van itt a tojás ideje.Van ami természetes és az a jó,amit manipulálnak az olyan,mint amikor egy gyermeknek a szülei,vagy csupa nő,avagy férfi,-mondjuk Géza anyu és Géza apu.
Úgy vélem,ha megvizsgálnák egy természetesen,vagy manipuláltan kitojt tojást,-nem üzleti szempontok szerint,akkor meglepő eredmények születnének.A természet tudja az Ő dolgát,és teszi is ezért van ennyi normális,vagy a beavatkozások miatt torz szülemény.Nem mondom,hogy a Spártában alkalmazott Taigetosz megoldás emberséges és mindenkor alkalmazni kellene,de,.....
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Átalakítom az oldalt, hogy HTTPS protokollon működjön, mint egy net-bank.
Talán így nehezebben feltörni, a Chrome például a címe elé oda is írja már, hogy "Biztonságos". Még van egy-két hiba, például a főoldal egyelőre vissza megy a http-re. Ha ezen kívül láttok hibát, vagy esetleg olyat, hogy nincs ott a "Biztonságos" felirat, akkor légyszi szóljatok.
Valószínű, hogy újra be kell jelentkeznetek, mert tulajdonképpen változott az url.Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2017 júl. 25, 14:59.jagdtigger, sepy és 6 további látogató kedvelte ezt.
- 8 likes
Komment

De azért nagyon köszönöm !
Komment