Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Már megint :
    https://www.dropbox.com/s/qksga85076ny638/Screenshot%20at%202017-10-05%2023-06-29.png?dl=0

/SZERK
    Tárgytalan, böngészőm frissítette magát és eltűnt...
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 okt. 05, 22:19.

Komment

Nálam is előjött, épp a mozilla frissítése után. Lehet, valaki jóakaró "jelentette" az oldalt.

Komment

Most megint előjött nekem is, érdekes.

Komment

Szervusztok!

Az ellenség keze betette a lábát,a gép leállítását követő,következő indítás után ismét megjelenik a "piroska",amelyet csak úgy sikerül áthidalni,ha a megjelenő figyelmeztető piros ablak alján,a "figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása" szövegre kattintok.Click image for larger version

Name:	Félrevezető oldal.jpg
Views:	1
Size:	174.8 KB
ID:	152936

Azt nem tudom,hogy nálatok ugyancsak a fenti figyelmeztetés jelenik e meg,de úgy vélem igen.

Az ilyen ablakok megjelenésekor az ember félve nyit meg akármit is,jó lenne tenni ellene valamit!

Üdvözlettel:Che
          sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Mindig is sejtettem hogy ez egy félrevezető weboldal, és ti csak valami veszélyes dologra akartok rávenni!!!
            pasetta, heeegany és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

jó lenne tenni ellene valamit!
              Csak TZ tud sajnos:
              https://support.mozilla.org/hu/kb/ho...-listaajaarahl
              Che kedvelte ezt.

Komment

Az a sok tiszás kép lehet az oka. Valamelyik videón kiszűrték, hogy a "Hej halászok, halááászoook...”-ot énekli valaki. Ez már vitathatatlan érvelés az oldalunk veszélyessége mellett. Valakiknek szúrjuk nagyon a szemét.
                mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Tisztelettel!

Szólt már valaki TZ-nek zügyben? Nekemis /nagy nehezen/ csak Az IE-rőlskrüt belépnm, ami köztudottam a legsza...abb böngésző és még itt is eg kellett vee küzdjek

Komment

OK! Köszönöm a segítséget, itt is! Hál'Istennek sikerült! ( egyenlőre)
                    Che és sepy kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Nem működik a megszokott módon a belépés a fórumra,ami egyáltalán nincs rendben.Néhányan,akik most nagy nehezen be tudunk lépni itt vagyunk,de a többség nem tudja használni,vagy nem meri megkockáztatni a belépést,ami érthető is,ezért értesíteni kell a Zolit (TZ),ha ideje engedi próbálja meg elhárítani ezt a problémát.

Megtenném,hogy szólok neki,de valahova úgy elraktam a telefonszámát,hogy pillanatnyilag nem találom.Rossz szokásom,hogy mindenféle cetlikre írogatok fel mindent,azzal a szándékkal,hogy később majd átvezetem valami rendszerbe,ami rendszerint elmarad,a cetli meg elkallódik,nem lustaság ez nálam,inkább a papírmunka utálata.

Egyenlőre ma már marad minden,de ezt az állapotot meg kell szüntetni,okvetlen!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Valakiknek szúrjuk nagyon a szemét.
                        De mégis kinek? Nem látok rá semmi okot hogy valaki "nekünk" essen....
                        sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Okot magam se látok,de attól még lehet.Mindenki aki olvasgat a neten tudhatja,hogy rossz szándékkal mennyi mindent elkövetnek az internetes világban.Lehetséges,hogy mi sebezhetőbbek vagyunk,mint a nálunk erősebb háttérrel rendelkező oldalak és ezért meg lehet minket találni,akármilyen szándékkal,esetleg minden rosszindulat nélkül is.Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek,de attól még lehetnek.

Egy pár napja a gépemen azt észlelem,hogy indításkor nagyon nagy terhelés éri egy pár percig olyan hangos lesz a hűtőmotorok járása,ami ezelőtt nem volt tapasztalható.Amint a rendszer feláll,ismét mint régebben elcsendesedik és csökkentett zajokat ad csak ki magából.Azt tapasztalom,hogy egyre több felugró ablak és reklám jelenik meg,állandóan ostromol,különböző nyereményekkel és a tankjátékkal meg egyebekkel,de amikor a fórumra belépek,ott ezt nem tapasztalom.Gondolkodom,hogy szólok a gurunak,mert lehet,hogy felszedtem valami vírust.elég sokat kutakodtam mostanában különféle gépkönyvek után,sokszor nem is Magyar oldalakon és töltögettem le is innen-onnan,lehet,hogy onnan jött valami rossz.

Komment

Az a "petíció" sokat nyomott a "latba", sajna. Akkor jött rá sok ember, hogy itt (mármint az országban) álszent dolgok mennek, ami a valóságtól oly messze van, mint az a bizonyos Makó... Nagy valószínűséggel ott kell a probléma okát keresni. Szerintem.

Komment

Szervusztok! Sajnálom, hogy ismét problémátok van az oldalal!
                              Remélem hamarosan megoldódik! Addig is talán segítséget nyújthatok a hiba elhárításához! Mobiltelefonról kapcsolódik, wifin keresztül. Az oldal könyvjelzőzve van úgy, hogy belépve mentettem el. Chrome (talán) 61 verzió, Android 5.1 rendszer. Megnyítom az oldalt és asztali webhely kéréshez pipát teszek. Ekkor elméletileg a teljes weboldalra jutok el, nem mobil verziót használok. És nem is lépek ki az oldalról, csak bezárom a böngészőben. Talán ezért nem jelez hibát, támadó oldalt a böngésző. Heti egy alkalommal lefuttatom az Eset mobil security-t. Remélem segítettem valamennyire!

Komment

hogy rossz szándékkal mennyi mindent elkövetnek az internetes világban.
                                Ez igaz sajnos .

Egy pár napja a gépemen azt észlelem,hogy indításkor nagyon nagy terhelés éri egy pár percig olyan hangos lesz a hűtőmotorok járása,ami ezelőtt nem volt tapasztalható.
                                Mikor volt utoljára pucolva illetve a hűtés és a melegedő alkatrészek között mikor volt utoljára cserélve a hővezető? Ami reklámokat illeti arra a firefox-ot tudom ajánlani és az AdblockPlus nevű kiegészítőt.

Visszatérve a gondra nem értem mire jelzett be. No-Script nem jelez semmilyen külsős scriptet a google-étól eltekintve. Ha el is van rejtve valami azt jó mélyre ásták.

/SZERK
                                Más se látja Che hozzászólását az enyém alatt?

/SZERK2
                                Na már hozzászólni se tudok:
                                https://www.dropbox.com/s/1dmh1gatnr...16-40.png?dl=0
                                Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 okt. 07, 12:17.
                                Fergusson és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X