Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Legalább kétszer kell nyomnom a figyelmeztetés ellenére belépekre. Amit itt írok,nem látom a lap alján,csak oldalt a friss hozzászólások között. Tecciket nem tudok nyomni, s kiírja várjak még fél percet a következő hozzászóláshoz. S el akarom küldeni a hozzászólást... megjelenik atabase Error. Hmm...nem faca.

Komment

Na végre nálam is működik. (remélem... már jó pár próbasort beírtam)

Komment

Szervusztok!

Most eltűnt belépéskor a piros és egy kissé másként,mint szokott de megnyílt rendesen a fórum.Azt nem tudom látható lesz e,ez a h.sz,de csak próbának szánom.

Üdvözlettel:Che

Komment

Nem működik normálisan.Nálam a helyén a Tigris tegnap 22h45'-es h.sz.-e olvasható,a többi csak részben,jobb oldalon az új h.sz.-ek rovatban.

Komment

Szervusz Zoli!

Látom dolgozol és remélem sikerül áthidalni a fórummal kapcsolatos problémákat.Ma sokat törtem a fejem,hogy mit tudnánk segíteni,amennyiben anyagiakra van szükség,hogy stabilabbá váljon a fórum működése,akkor jelezd,a magam nevében,de gondolom sokan az aktívabbak közül szívesen hozzájárulnánk egy stabilabban működő,de a hagyományokkal nem szakító fórumhoz,az-az maradjon minden a régi megszokott formában,de legyen megbízhatóbb!

Nagyon köszönöm az erőfeszítéseidet,amit a fórum működéséért teszel.

sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Nem tudok lájkot nyomni, de a magam részéről csatlakozom Józsi bátyánk felvetéséhez.

Komment

Szintén csatlakozom.....................

Komment

Írjatok fel engem is...

Komment

Működünk,működünk,de azért nem teljesen jól,ha a szokásos módon írok egy hozzászólást,a "gyors válasz"-ra klikkelés után nem megy el rendesen,marad a fehér mező és fölötte megjelenik egy "Database Error" felirat.Ilyenkor nem tudok mást csinálni,visszamegyek a fórumra és szerencsémre nem veszik el a hozzászólás,-egyenlőre.

Komment

Gyógyult egy keveset...de még azért nagyonn nem jó...

Komment

A kereső indexek felépítése még folyamatban van, ezért tapasztalhatjátok, hogy nem sok találatot ad egyelőre.
                        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ahogy látom, javul a keresési arány! Telefonon is egész korrektül lehet kezelni. Ez óriási javulás az előzőhöz képest.

Komment

Türelem Srácok : " Alakul mint púpos gyerek a prés alatt " szép lassan!! Egyenlőre nekem is furcsa és idegen kissé de tudjátok : Új nő új frizura így működik a celeb világ is, nekem mivel a magyaron kívül a többi nyelvet töröm nehézkes az eligazodás.
                            Atti69, CZsolti és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

@TZ

Találtam egy apró bugot, amikor a nevem alatti legördülő listába a "Profil"-ra kattintok erre a linkre akar vinni:
                              HTML kód:
                              https://veteran.forum.huhttps//veteran.forum.hu/member/1188-jagdtigger
                              (Az URL tag nincs benne eredetileg, idióta szerkesztő tette be magától.)

/SZERK
                              Most meg nem csinálja érdekes...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2018 jan. 06, 09:40.

Komment

Szervusztok!

Megkérdezem,-nálatok minden rendben?Nem tudom mi van lehet,hogy a net vacakol,de nálam nagyon lassan töltődik be a fórum,ha megnyitom.Más oldalak viszonylag egyből bejönnek.Volt ma olyan eset is,hogy egyáltalán nem nyílt meg a fórum,még akkor sem,ha újra indítottam.Ilyenkor azután van a pánikérzés,de az is lehet,hogy túlreagálok egy apró problémát.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X