Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem tudok lájkot nyomni, de a magam részéről csatlakozom Józsi bátyánk felvetéséhez.

Komment

Szintén csatlakozom.....................

Komment

Írjatok fel engem is...

Komment

Működünk,működünk,de azért nem teljesen jól,ha a szokásos módon írok egy hozzászólást,a "gyors válasz"-ra klikkelés után nem megy el rendesen,marad a fehér mező és fölötte megjelenik egy "Database Error" felirat.Ilyenkor nem tudok mást csinálni,visszamegyek a fórumra és szerencsémre nem veszik el a hozzászólás,-egyenlőre.

Komment

Gyógyult egy keveset...de még azért nagyonn nem jó...

Komment

A kereső indexek felépítése még folyamatban van, ezért tapasztalhatjátok, hogy nem sok találatot ad egyelőre.
              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ahogy látom, javul a keresési arány! Telefonon is egész korrektül lehet kezelni. Ez óriási javulás az előzőhöz képest.

Komment

Türelem Srácok : " Alakul mint púpos gyerek a prés alatt " szép lassan!! Egyenlőre nekem is furcsa és idegen kissé de tudjátok : Új nő új frizura így működik a celeb világ is, nekem mivel a magyaron kívül a többi nyelvet töröm nehézkes az eligazodás.
                  Atti69, CZsolti és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

@TZ

Találtam egy apró bugot, amikor a nevem alatti legördülő listába a "Profil"-ra kattintok erre a linkre akar vinni:
                    HTML kód:
                    https://veteran.forum.huhttps//veteran.forum.hu/member/1188-jagdtigger
                    (Az URL tag nincs benne eredetileg, idióta szerkesztő tette be magától.)

/SZERK
                    Most meg nem csinálja érdekes...
                    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2018 jan. 06, 08:40.

Komment

Szervusztok!

Megkérdezem,-nálatok minden rendben?Nem tudom mi van lehet,hogy a net vacakol,de nálam nagyon lassan töltődik be a fórum,ha megnyitom.Más oldalak viszonylag egyből bejönnek.Volt ma olyan eset is,hogy egyáltalán nem nyílt meg a fórum,még akkor sem,ha újra indítottam.Ilyenkor azután van a pánikérzés,de az is lehet,hogy túlreagálok egy apró problémát.

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Szervusztok!

Megkérdezem,-nálatok minden rendben?Nem tudom mi van lehet,hogy a net vacakol,de nálam nagyon lassan töltődik be a fórum,ha megnyitom.Más oldalak viszonylag egyből bejönnek.Volt ma olyan eset is,hogy egyáltalán nem nyílt meg a fórum,még akkor sem,ha újra indítottam.Ilyenkor azután van a pánikérzés,de az is lehet,hogy túlreagálok egy apró problémát.

Van amikor nálam is előfordul (elég gyakran). De van hogy gyorsan betölt.
                        sepy, dongos78 és Che kedvelte ezt.

Komment

Nálam is így...
                          Van hogy pörög, de van hogy vagy fél percig vándorol jobbra-balra a kis golyó, mire betölt.

Hó van, hideg, fagyogat...
                          Che kedvelte ezt.

Komment

Józsi hasonló nálam is a helyzet általános jelenség " lassú mint a csiga ".

Komment

Szervusztok!

Köszönöm a visszajelzéseket.Nálam ma reggel kezdődött,de azután rendbe jött.Nem gondolom,hogy az időjárás befolyásolná,-bár ki tudja.Mindig tartok tőle,hogy felszedek valamilyen vírust,mert a YouTub-on eléggé el lehet keveredni a célzott nézni valótól.Általában a vasas szakmákkal kapcsolatos témákat nézem,mert rengeteget lehet tanulni,de van úgy,hogy kikötök a seprűkötésnél és a zene.Sajnos a rádiókban már nem igen szólaltatnak meg,olyan zenéket amelyek tetszenek nekem,ezért a neten próbálkozok néha.

sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

,
                                mert a YouTub-on eléggé el lehet keveredni a célzott nézni valótól
                                Ha rossz keresőszót, pl golyós orsót, írsz be akkor meg még inkább.b

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X