Nem tudok lájkot nyomni, de a magam részéről csatlakozom Józsi bátyánk felvetéséhez.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Problémák, amik orvoslásra várnak...
Collapse
X
-
Működünk,működünk,de azért nem teljesen jól,ha a szokásos módon írok egy hozzászólást,a "gyors válasz"-ra klikkelés után nem megy el rendesen,marad a fehér mező és fölötte megjelenik egy "Database Error" felirat.Ilyenkor nem tudok mást csinálni,visszamegyek a fórumra és szerencsémre nem veszik el a hozzászólás,-egyenlőre.
Komment
-
@TZ
Találtam egy apró bugot, amikor a nevem alatti legördülő listába a "Profil"-ra kattintok erre a linkre akar vinni:
(Az URL tag nincs benne eredetileg, idióta szerkesztő tette be magától.)HTML kód:https://veteran.forum.huhttps//veteran.forum.hu/member/1188-jagdtigger
/SZERK
Most meg nem csinálja érdekes...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2018 jan. 06, 08:40.
Komment
-
Szervusztok!
Megkérdezem,-nálatok minden rendben?Nem tudom mi van lehet,hogy a net vacakol,de nálam nagyon lassan töltődik be a fórum,ha megnyitom.Más oldalak viszonylag egyből bejönnek.Volt ma olyan eset is,hogy egyáltalán nem nyílt meg a fórum,még akkor sem,ha újra indítottam.Ilyenkor azután van a pánikérzés,de az is lehet,hogy túlreagálok egy apró problémát.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Van amikor nálam is előfordul (elég gyakran). De van hogy gyorsan betölt.Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Megkérdezem,-nálatok minden rendben?Nem tudom mi van lehet,hogy a net vacakol,de nálam nagyon lassan töltődik be a fórum,ha megnyitom.Más oldalak viszonylag egyből bejönnek.Volt ma olyan eset is,hogy egyáltalán nem nyílt meg a fórum,még akkor sem,ha újra indítottam.Ilyenkor azután van a pánikérzés,de az is lehet,hogy túlreagálok egy apró problémát.
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Köszönöm a visszajelzéseket.Nálam ma reggel kezdődött,de azután rendbe jött.Nem gondolom,hogy az időjárás befolyásolná,-bár ki tudja.Mindig tartok tőle,hogy felszedek valamilyen vírust,mert a YouTub-on eléggé el lehet keveredni a célzott nézni valótól.Általában a vasas szakmákkal kapcsolatos témákat nézem,mert rengeteget lehet tanulni,de van úgy,hogy kikötök a seprűkötésnél és a zene.Sajnos a rádiókban már nem igen szólaltatnak meg,olyan zenéket amelyek tetszenek nekem,ezért a neten próbálkozok néha.
- 2 likes
Komment

Egyenlőre nekem is furcsa és idegen kissé de tudjátok : Új nő új frizura így működik a celeb világ is, nekem mivel a magyaron kívül a többi nyelvet töröm nehézkes az eligazodás.
Komment