Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Lekapcsoltam az egyik legelavultabb modult, szerintem azt törik fel általában. Sajnos emiatt néhány funkció nem működik, mint például a "tetszik". Kértem felülvizsgálatot, ez eltarthat pár napig.

Valószínű kénytelen leszek radikálisabban verziót váltani, mert ezzel a jelenlegivel láthatóan nem lehet normálisan üzemeltetni az oldalt. Ez persze munka lesz és így idő, de igyekszem még idén meglépni. Addig sajnos elfordulhatnak ilyesmik mint most.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Szervusztok!

Ma reggel sikerült felhívnom a Zolit (TZ),miután előkerestem a telefonszámát,azt nyilatkozta,hogy éppen dolgozik az ügyön,tehát már tudott a problémáról.Sajnos nálam a ténykedés ellenére belépéskor változatlanul jön a piros mező és csak annak kikerülésével tudok belépni,-tehát változatlan minden.

Üdvözlettel:Che

Komment

Szervusztok!

Ma reggel sikerült felhívnom a Zolit (TZ),miután előkerestem a telefonszámát,azt nyilatkozta,hogy éppen dolgozik az ügyön,tehát már tudott a problémáról.Sajnos nálam a ténykedés ellenére belépéskor változatlanul jön a piros mező és csak annak kikerülésével tudok belépni,-tehát változatlan minden.

Most meg már a hozzászólás sem akar felmenni a helyére,szóval a "nemzetközi helyzet fokozódik"..

Komment

Sajnos nem látom a hozzászólásokat,csak a jobb oldalon az új hozzászólások alatt jelenik meg de,ha rákattintok akkor sem jelenik meg.

Komment

Nekem se, próbáltam másik böngészőt is(ráadásul az meg még mindig dobálja a figyelmeztetést)...

Komment

Nekem se, próbáltam másik böngészőt is(ráadásul az meg még mindig dobálja a figyelmeztetést)...

Első próbálkozásra adatbázis hiba...

Komment

továbbra sem látom a hszeket,csak a jobb oldalon,részben és ismét jön a piros is belépéskor,tehát a helyzet romlott.

Komment

Huh, de jó, hogy már elérhető!

Komment

Most tudtam belépni..sokadik próbálkozásra.

Komment

Legalább kétszer kell nyomnom a figyelmeztetés ellenére belépekre. Amit itt írok,nem látom a lap alján,csak oldalt a friss hozzászólások között. Tecciket nem tudok nyomni, s kiírja várjak még fél percet a következő hozzászóláshoz.

Komment

Legalább kétszer kell nyomnom a figyelmeztetés ellenére belépekre. Amit itt írok,nem látom a lap alján,csak oldalt a friss hozzászólások között. Tecciket nem tudok nyomni, s kiírja várjak még fél percet a következő hozzászóláshoz. S el akarom küldeni a hozzászólást... megjelenik atabase Error. Hmm...nem faca.

Komment

Na végre nálam is működik. (remélem... már jó pár próbasort beírtam)

Komment

Szervusztok!

Most eltűnt belépéskor a piros és egy kissé másként,mint szokott de megnyílt rendesen a fórum.Azt nem tudom látható lesz e,ez a h.sz,de csak próbának szánom.

Komment

Nem működik normálisan.Nálam a helyén a Tigris tegnap 22h45'-es h.sz.-e olvasható,a többi csak részben,jobb oldalon az új h.sz.-ek rovatban.

Komment

Szervusz Zoli!

Látom dolgozol és remélem sikerül áthidalni a fórummal kapcsolatos problémákat.Ma sokat törtem a fejem,hogy mit tudnánk segíteni,amennyiben anyagiakra van szükség,hogy stabilabbá váljon a fórum működése,akkor jelezd,a magam nevében,de gondolom sokan az aktívabbak közül szívesen hozzájárulnánk egy stabilabban működő,de a hagyományokkal nem szakító fórumhoz,az-az maradjon minden a régi megszokott formában,de legyen megbízhatóbb!

Nagyon köszönöm az erőfeszítéseidet,amit a fórum működéséért teszel.

sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X