Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Valakiknek szúrjuk nagyon a szemét.
    De mégis kinek? Nem látok rá semmi okot hogy valaki "nekünk" essen....
    sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Okot magam se látok,de attól még lehet.Mindenki aki olvasgat a neten tudhatja,hogy rossz szándékkal mennyi mindent elkövetnek az internetes világban.Lehetséges,hogy mi sebezhetőbbek vagyunk,mint a nálunk erősebb háttérrel rendelkező oldalak és ezért meg lehet minket találni,akármilyen szándékkal,esetleg minden rosszindulat nélkül is.Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek,de attól még lehetnek.

Egy pár napja a gépemen azt észlelem,hogy indításkor nagyon nagy terhelés éri egy pár percig olyan hangos lesz a hűtőmotorok járása,ami ezelőtt nem volt tapasztalható.Amint a rendszer feláll,ismét mint régebben elcsendesedik és csökkentett zajokat ad csak ki magából.Azt tapasztalom,hogy egyre több felugró ablak és reklám jelenik meg,állandóan ostromol,különböző nyereményekkel és a tankjátékkal meg egyebekkel,de amikor a fórumra belépek,ott ezt nem tapasztalom.Gondolkodom,hogy szólok a gurunak,mert lehet,hogy felszedtem valami vírust.elég sokat kutakodtam mostanában különféle gépkönyvek után,sokszor nem is Magyar oldalakon és töltögettem le is innen-onnan,lehet,hogy onnan jött valami rossz.

Üdvözlettel:Che

Komment

Az a "petíció" sokat nyomott a "latba", sajna. Akkor jött rá sok ember, hogy itt (mármint az országban) álszent dolgok mennek, ami a valóságtól oly messze van, mint az a bizonyos Makó... Nagy valószínűséggel ott kell a probléma okát keresni. Szerintem.

Komment

Szervusztok! Sajnálom, hogy ismét problémátok van az oldalal!
          Remélem hamarosan megoldódik! Addig is talán segítséget nyújthatok a hiba elhárításához! Mobiltelefonról kapcsolódik, wifin keresztül. Az oldal könyvjelzőzve van úgy, hogy belépve mentettem el. Chrome (talán) 61 verzió, Android 5.1 rendszer. Megnyítom az oldalt és asztali webhely kéréshez pipát teszek. Ekkor elméletileg a teljes weboldalra jutok el, nem mobil verziót használok. És nem is lépek ki az oldalról, csak bezárom a böngészőben. Talán ezért nem jelez hibát, támadó oldalt a böngésző. Heti egy alkalommal lefuttatom az Eset mobil security-t. Remélem segítettem valamennyire!

Komment

hogy rossz szándékkal mennyi mindent elkövetnek az internetes világban.
            Ez igaz sajnos .

Egy pár napja a gépemen azt észlelem,hogy indításkor nagyon nagy terhelés éri egy pár percig olyan hangos lesz a hűtőmotorok járása,ami ezelőtt nem volt tapasztalható.
            Mikor volt utoljára pucolva illetve a hűtés és a melegedő alkatrészek között mikor volt utoljára cserélve a hővezető? Ami reklámokat illeti arra a firefox-ot tudom ajánlani és az AdblockPlus nevű kiegészítőt.

Visszatérve a gondra nem értem mire jelzett be. No-Script nem jelez semmilyen külsős scriptet a google-étól eltekintve. Ha el is van rejtve valami azt jó mélyre ásták.

/SZERK
            Más se látja Che hozzászólását az enyém alatt?

/SZERK2
            Na már hozzászólni se tudok:
            https://www.dropbox.com/s/1dmh1gatnr...16-40.png?dl=0
            Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 okt. 07, 13:17.
            Fergusson és Che kedvelte ezt.

Komment

Lekapcsoltam az egyik legelavultabb modult, szerintem azt törik fel általában. Sajnos emiatt néhány funkció nem működik, mint például a "tetszik". Kértem felülvizsgálatot, ez eltarthat pár napig.

Valószínű kénytelen leszek radikálisabban verziót váltani, mert ezzel a jelenlegivel láthatóan nem lehet normálisan üzemeltetni az oldalt. Ez persze munka lesz és így idő, de igyekszem még idén meglépni. Addig sajnos elfordulhatnak ilyesmik mint most.
              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Szervusztok!

Ma reggel sikerült felhívnom a Zolit (TZ),miután előkerestem a telefonszámát,azt nyilatkozta,hogy éppen dolgozik az ügyön,tehát már tudott a problémáról.Sajnos nálam a ténykedés ellenére belépéskor változatlanul jön a piros mező és csak annak kikerülésével tudok belépni,-tehát változatlan minden.

Komment

Szervusztok!

Ma reggel sikerült felhívnom a Zolit (TZ),miután előkerestem a telefonszámát,azt nyilatkozta,hogy éppen dolgozik az ügyön,tehát már tudott a problémáról.Sajnos nálam a ténykedés ellenére belépéskor változatlanul jön a piros mező és csak annak kikerülésével tudok belépni,-tehát változatlan minden.

Most meg már a hozzászólás sem akar felmenni a helyére,szóval a "nemzetközi helyzet fokozódik"..

Komment

Sajnos nem látom a hozzászólásokat,csak a jobb oldalon az új hozzászólások alatt jelenik meg de,ha rákattintok akkor sem jelenik meg.

Komment

Nekem se, próbáltam másik böngészőt is(ráadásul az meg még mindig dobálja a figyelmeztetést)...

Komment

Nekem se, próbáltam másik böngészőt is(ráadásul az meg még mindig dobálja a figyelmeztetést)...

Első próbálkozásra adatbázis hiba...

Komment

továbbra sem látom a hszeket,csak a jobb oldalon,részben és ismét jön a piros is belépéskor,tehát a helyzet romlott.

Komment

Huh, de jó, hogy már elérhető!

Komment

Most tudtam belépni..sokadik próbálkozásra.

Komment

Legalább kétszer kell nyomnom a figyelmeztetés ellenére belépekre. Amit itt írok,nem látom a lap alján,csak oldalt a friss hozzászólások között. Tecciket nem tudok nyomni, s kiírja várjak még fél percet a következő hozzászóláshoz.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X