Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kép a nevem mellett.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kép a nevem mellett.

Tisztelt adminisztrátor! Légyszíves segíts abban, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy az én nevem mellett is lehessen egy kép mint a tiéd mellett az indiánfely. Bárhogy próbálom nem tudom beállítanni.

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tisztelt adminisztrátor! Légyszíves segíts abban, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy az én nevem mellett is lehessen egy kép mint a tiéd mellett az indiánfely. Bárhogy próbálom nem tudom beállítanni.
    A http://veteran.forum.hu/forummal-kap...pcsolatban-55/ témában pont leírtam. Ezt megtaláltad és valami problémába ütköztél, vagy ez is segít, hogy ezt most ide linkeltem?

Ja, sejtem mi a baj. Arcképet töltöttél fel és azt vártad, hogy az majd megjelenik itt. De nem. Az csak a profilnál látszódik, az alatta lévő "logó"-t válaszd!
    nyuszifül kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Hát nekem akkor sem megy. A logo modositása alatt csak azt írja:
      "Nincs logó meghatározva

A logó az a kicsi kép, ami megjelenik a beceneved alatt minden hozzászólásodnál.
      Ne használj logót

Megjegyzés: Ha saját logót használsz, akkor ennek az opciónak a kiválasztásával törlöd azt."
      Én itt nem találok olyan beállítást amivel képet lehetne felrakni, vagy módosítani.

Bocsi! Elolvastam az üzenetet. TUDOMÁSULVETTEM!!!
      Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2010 okt. 07, 21:17.
      TZ kedvelte ezt.

Komment

Na várjál, megpróbálom én beállítani neked.
        -----------------------
        Sikerült! Ne legyél mérges, de lehet hogy nem volt jogotok hozzá. Azon is változtottam. Kérlek próbáld ki, hogy tudod-e módosítani.
        -----------------------
        Amíg nem jeleztek egy hibát, addig javítani sem tudom, szóval egyrészt köszönöm a türelmet, de még inkább azt köszönöm, hogy próbálgatjátok a funkciókat.
        nyuszifül kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ez így már megy! Nagyon köszönöm!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X