Tisztelt adminisztrátor! Légyszíves segíts abban, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy az én nevem mellett is lehessen egy kép mint a tiéd mellett az indiánfely. Bárhogy próbálom nem tudom beállítanni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kép a nevem mellett.
Collapse
X
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTisztelt adminisztrátor! Légyszíves segíts abban, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy az én nevem mellett is lehessen egy kép mint a tiéd mellett az indiánfely. Bárhogy próbálom nem tudom beállítanni.
Ja, sejtem mi a baj. Arcképet töltöttél fel és azt vártad, hogy az majd megjelenik itt. De nem. Az csak a profilnál látszódik, az alatta lévő "logó"-t válaszd!nyuszifül kedvelte ezt.
- 1 like
-
Hát nekem akkor sem megy. A logo modositása alatt csak azt írja:
"Nincs logó meghatározva
A logó az a kicsi kép, ami megjelenik a beceneved alatt minden hozzászólásodnál.
Ne használj logót
Megjegyzés: Ha saját logót használsz, akkor ennek az opciónak a kiválasztásával törlöd azt."
Én itt nem találok olyan beállítást amivel képet lehetne felrakni, vagy módosítani.
Bocsi! Elolvastam az üzenetet. TUDOMÁSULVETTEM!!!Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2010 okt. 07, 21:17.TZ kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Na várjál, megpróbálom én beállítani neked.
-----------------------
Sikerült! Ne legyél mérges, de lehet hogy nem volt jogotok hozzá. Azon is változtottam. Kérlek próbáld ki, hogy tudod-e módosítani.
-----------------------
Amíg nem jeleztek egy hibát, addig javítani sem tudom, szóval egyrészt köszönöm a türelmet, de még inkább azt köszönöm, hogy próbálgatjátok a funkciókat.nyuszifül kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment