Próbálok képet feltölteni, de nem tudom hogyan. Nyomogatok én itt mindent. Tudtok tippet adni ? Veterános köszönettel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Képfeltöltés egy hozzászólás szövegébe
Collapse
X
-
ApaE, köszi! Ha a későbbiekben is lenne türelmed ilyen szösszenetekhez, mindenki nagyon hálás lenne érte! :-)
Majd kialakítok valami struktúrát és elmozgatom ezt is oda.
De, most azt hiszem, valami betojt, valóban nem nagyon megy a fájlfeltöltés. Egyelőre nem találom a hibát, de rajta leszek.
Komment
-
dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi az instrukciót, de nem működik. Kép feltöltése, rendben. Megjelenik az ablak, amiben csak egy kérdés szerepel: add meg a kép URL címét. Beírom ( csak kép címe és a dátum szerepel ) Ezek után nem történik semmi. Veterános köszönettel.
Pontosan olvasd el ApaE leírását, és nezdd meg a fényképeket is, amiket készített! A csak a "gémkapocs" gombot kell használni, amit te mondasz, az másra való.
Most esett le, hogy ApaE biztosan tudott képet csatolni... fura...
Komment
-
ApaE
-
Egy hibára már rájöttem. Nem olvassátok el a „napi tippeket”.
Olvassátok el, mert ezeket magam írogatom, szerintem értelmes tanácsok.
Kétféle módon lehet hozzászólni. A gyors válasz, azért „gyors”, mert nem kell új oldalra betöltődnie a „részletes” eszköztárnak. Új téma indításánál mindenképpen ezt látjátok, ha viszont így szeretnétek válaszolni is (pl.: szűkség van a gémkapocsra), akkor duplán kell kattintani valamelyik „válasz” gombon, vagy a „+ Hozzászól a témához” gombon.
A többi dolgot majd este megnézem.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe őszintén, ha nem szólsz, hogy van ilyen is, sosem találok rá, és így is kifejezetten keresni kellett.
Ha van türelmetek, akkor egyből olvassátok el, mert a következő oldalletöltéskor eltűnik. Szóval ez tényleg egy darab napi tipp...
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem akarod őket egy külön téma hozzászólásaiként gyűjteni? Nem kell, hogy a téma hozzászólható legyen, csak lenne egy archívum - és FAK vagy GYIK szerepét is részben betölthetné.
Kicsit más tervem van, ezen a téren. Igaz ugyan, hogy kaptam is segítséget a súgó fordításához, de be kell, hogy valljam, ez a legkeservesebb dolog. Nem is fűlik hozzá a fogam, ha nem lenne segítségem még egy betűt sem javítottam volna benne”¦ Nagyon nehéz használhatóra megírni, és senki nem olvassa el.
Viszont nagyon készülők arra, hogy blogolni is lehessen az oldalon. Ezt például egy élvezetesebb műfajnak tartanám, mint egy sima FAK. Egy-két hetente lenne egy post ami tüzetesen körbejárna egy kérdést, például a csatolások rejtelmei. ;-) Egy másik, a videó beszúrás minden apró trükkjét tárná fel. Sőt, ha már itt tartunk, videóval is illusztrálni lehetne a használat mozdulatait. És mivel ezek blog postok lennének, kérdéseket is lehetne feltenni ezekkel kapcsolatban. Az aktív tagok, úgyis mindig elolvasnák, de visszamenőleg is egy átlátható hasznos struktúra lenne ennek a blognak a tartalom jegyzéke. Szívesen írogatnék ilyeneket, de úgy látom, neked nagy tehetséged lenne segíteni ebben!
Nem véletlen hozom most már többedszer szóba a blogolást. Kérek mindenkit, hogy játsszon el a gondolattal, hogy lenne-e kedve blogot írni! Úgy látom, hogy többen szívesen sztorizgatnak a hozzászólások között is, de így igazából nem kerülnek méltó helyükre a történetek. A gyakorlatlanságtól ne féljetek, együtt fogjuk megtanulni a módját.
Komment
-
ApaE
Komment