Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Eltűntek a hozzászólások, mit tegyek?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egy kis segitséget kérek!
    Valamit elnyomkodtam a fórum használata közben és egy csomó kis kép jelent meg különböző cikkekben!Valamint eltünt egy pár régebbi hozzászólás és a tetszik gomb!Ez a két kép jelent meg a smiley között! Főleg az IZS fórumot tizedelte meg a dolog!..........ha esetleg valaki tudja mit rontottam el és segitene megköszönném!

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy kis segitséget kérek!

Valamit elnyomkodtam a fórum használata közben és egy csomó kis kép jelent meg különböző cikkekben!Valamint eltünt egy pár régebbi hozzászólás és a tetszik gomb!Ez a két kép jelent meg a smiley között! Főleg az IZS fórumot tizedelte meg a dolog!..........ha esetleg valaki tudja mit rontottam el és segitene megköszönném!
    Soveny kicsit rendszerezte az IZS témát, gondolom ez okoz most pillanatnyi zavart. (de amúgy meg áttekinthetőbb lett, szóval szuper)

Az új témák például:De majd leírja pontosabban, mégis csak az ő szakterülete.

A kiosztott "tetszik"-ek ennek hatására eltűntek (ez a motor hibája), de ezeket orvosoltam.

Nem értettem mindent az észrevételeidből, esetleg mindezeknek a fényében fossunk neki újra.

(csak azért, hogy ne fokozzam a bosszúságodat a kérdésedet és a válaszomat itt hagyom kicsit, de majd átrakom a segítségkérő részbe... )
    apacsavo és soveny kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Soveny kicsit rendszerezte az IZS témát, gondolom ez okoz most pillanatnyi zavart. (de amúgy meg áttekinthetőbb lett, szóval szuper)

Az új témák például:
      De majd leírja pontosabban, mégis csak az ő szakterülete.

A kiosztott "tetszik"-ek ennek hatására eltűntek (ez a motor hibája), de ezeket orvosoltam.

Nem értettem mindent az észrevételeidből, esetleg mindezeknek a fényében fossunk neki újra.

(csak azért, hogy ne fokozzam a bosszúságodat a kérdésedet és a válaszomat itt hagyom kicsit, de majd átrakom a segítségkérő részbe... )
      Sziasztok!

Igen, valóban rendszereztem a Izs márkatárskereső fórumot, és a következő témákba válogattam szét a hozzászólások jelentős részét:

Ez most okozhat némi kényelmetlenséget, de azt hiszem később is jobban átlátható lesz a beszélgetés, és így a korábban felvetett kérdésekre is sokkal nagyobb eséllyel érkezhet reakció. Remélem nem lesz gond megbarátkozni az új struktúrával, de kérlek jelezd, ha bármi tanácsod van a rendszerezéssel kapcsolatban!

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Köszönöm!
      apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen!
        Hál Istennek igy már egészen más a leányzó fekvése!Csodálatos módon helyre állt minden,ezért a segitség kérésem okafogyottá vált! Bocsi a bénázásomért!(sajnos az én számitás technikai ismereteim a bányászbéka feneke alatt leledzik!)
        Még egyszer köszi!
        soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X