Közlemény

Collapse
No announcement yet.

keresés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Esetleg nem lehetne az oldal részévé tenni valahogy a nagytestvér keresőjét, úgy hogy csak itt ezen az oldalon keressen?
    Biztosan lehetne, már én is gondoltam rá. Utána fogok nézni.
    sricsi70 kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Utána fogok nézni.
      Nagyon szépen köszönöm!

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Esetleg nem lehetne az oldal részévé tenni valahogy a nagytestvér keresőjét, úgy hogy csak itt ezen az oldalon keressen?
        Kísérletképpen az oldal gyári keresőjét kicseréltem a Google keresőjére. Elsőre picit fura, de lehet, hogy tényleg jobban használható. A felső keresőmezőbe kell gépelni a keresendő szöveget, ahogy eddig is, után egy új oldalon a google találati listáját kapjuk a fórumba illesztve. Ami jópofa, hogy címkéket tudtam rendelni az oldal részeihez, így lehetőség van például csak a letöltésekben, vagy az albumok között keresni.

A régi kereső is megmaradt, a "részletes keresésre" kattintva jön elő.
        korompaiistvan és sricsi70 kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Kísérletképpen az oldal gyári keresőjét kicseréltem a Google keresőjére. Elsőre picit fura, de lehet, hogy tényleg jobban használható.
          Köszi, hogy megpróbálkoztál vele!
          Szerintem nem rossz, egy kicsit szokni kell.
          A többiek majd visszajeleznek, mi a véleményük a megváltozott keresőről.
          Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 febr. 03, 16:13. Oka: !

Komment

Üdv !Én meg néztem mint árva gyerek a mikuláscsomagra,hogy nem úgy adja.Nekem nem jön be.

Komment

Kísérletképpen az oldal gyári keresőjét kicseréltem a Google keresőjére. Elsőre picit fura, de lehet, hogy tényleg jobban használható.
              Köszi TZ!

Nekem tetszik. Nem kell a Google-t külön behívogatni. Bevallom, eddig ezt tettem, mert könnyebben boldogultam vele. Eddig bármit írtam be neki, hozta a találatokat. Szerintem max. csiszoljál rajta ízlésed szerint csinosítva, de nekem bejön.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X