Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Tiszakeszire gondolsz? Mert ott ha emlékeim nem csalnak Czolti barátunkat nem tudtuk személyesen megismerni. Na de sebaj! Majd jövőre remélem lesz szerencsénk megismerni!
Tiszakeszire gondolsz? Mert ott ha emlékeim nem csalnak Czolti barátunkat nem tudtuk személyesen megismerni. Na de sebaj! Majd jövőre remélem lesz szerencsénk megismerni!
Nem arra gondolok! Ugyan is országjárásom közben(birtokszemle!)Útba ejtettem Orosházát ahol remek órákat töltöttem vele és Sepy-vel és kedves családjával és Che nevezetű álltalam nagyra becsült Józsi bátyámmal!Aki direkt csak miattam kerekezte át a várost hogy fényemben sütkérezhessen picit!
A Veterán Aprón ezt látom és gondolom sokan mások is.
Ha már nem tudom megnézni nem is kellen látnom az Általános moderátor fecsegés témát, mert a végén kíváncsiságból behozom a 20 évnyi lemaradásom és meghekkelem
kíváncsiságból behozom a 20 évnyi lemaradásom és meghekkelem
Olvasási tapasztalataim alapján bizton állíthatom, hogy merő időpocsékolás volna így tenned, nem találnál sok érdekes infót. Valóban arról szól, amit a szülő fórum neve sugall.
Köszönjük viszont, hogy szóltál, ezt ki kell javítani.
Komment