Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv.Rég voltam itt.Sajnos.

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Üdv.Rég voltam itt.Sajnos.

  Üdv mindenkinek.Sajna rég nem volt időm ide látogatni.Ezért bocsánat.Van egy Holder E12 kistraktorom,most ez ügyben kérném a segítségeteket,amennyiben lehetséges.Motor felújítás végén tartunk,indítás előtt ellenőrizni akartam a főtengelycsapágy olajzást.Kézzel forgattuk a főtengelyt,légtelenítettük a rendszert.Valahogy megfeszült az "R"fogaskerék,letört 3 fog.Az a kérdésem,van-e valakinek Holder E12 vagy B12;Sachs D600L motorhoz 2 körös Bosch olajszivattyúja eladó vagy csak fogaskerék?A német Ebay-on most vírus van,ott nem tudok keresni,Osztrák oldalakon nem találtam.Nagyon megköszönném a segítséget.

 • #2
  matyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Valahogy megfeszült az "R"fogaskerék,letört 3 fog
  Üdv. Előszőr azt nézd meg mitől tört le az a 3 foga mert az ok nélkül nem törik le. mert ha föl rakod az új fogaskereket akkor az is így járhat.
  Volt e a tengely vég javítva, ahova a fogaskerék föl van fogatva, vagy ék cserélve, vagy bármi ami ezt a fogtörést eredményezte, mert valami excenteres lehet a tengelyenn amiről a fog letört.
  Azért egy pár fotó sem ártana.
  zahi, mátéapu és Che kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   Szevasz.Két okból sérült:vastagon kokszos volt a motor belseje és olajsáros;a másik,szívó oldal megszorult.Nem igazán értem,hogy jött ez össze,főleg így.Mindegy,ki lett javítva,kimostam a rendszert,működik.Attól függetlenül szerzek majd egy másik szivattyút.Magáról a sérülésről nem készült fotó.Próbáltam nem szétverni valamit a 250304-ik hiba miatt.Csak a javított fogaskerékről.
   Attached Files
   Utoljára szerkesztve a következő által: matyi; 2018 nov. 19, 04:32.
   Titus és maradona67 kedvelte ezt.

   Komment


   • #4
    matyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    javított fogaskerék
    Azért ügyes vagy látom. Amíg nem jön a másik addig így is jó lessz.

    Komment


    • #5
     Kösz,a muszáj nagy úr.

     Komment

     Working...
     X