Üdv mindenkinek.Sajna rég nem volt időm ide látogatni.Ezért bocsánat.Van egy Holder E12 kistraktorom,most ez ügyben kérném a segítségeteket,amennyiben lehetséges.Motor felújítás végén tartunk,indítás előtt ellenőrizni akartam a főtengelycsapágy olajzást.Kézzel forgattuk a főtengelyt,légtelenítettük a rendszert.Valahogy megfeszült az "R"fogaskerék,letört 3 fog.Az a kérdésem,van-e valakinek Holder E12 vagy B12;Sachs D600L motorhoz 2 körös Bosch olajszivattyúja eladó vagy csak fogaskerék?A német Ebay-on most vírus van,ott nem tudok keresni,Osztrák oldalakon nem találtam.Nagyon megköszönném a segítséget.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Üdv.Rég voltam itt.Sajnos.
Collapse
X
-
matyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValahogy megfeszült az "R"fogaskerék,letört 3 fog
Volt e a tengely vég javítva, ahova a fogaskerék föl van fogatva, vagy ék cserélve, vagy bármi ami ezt a fogtörést eredményezte, mert valami excenteres lehet a tengelyenn amiről a fog letört.
Azért egy pár fotó sem ártana.
- 3 likes
-
Szevasz.Két okból sérült:vastagon kokszos volt a motor belseje és olajsáros;a másik,szívó oldal megszorult.Nem igazán értem,hogy jött ez össze,főleg így.Mindegy,ki lett javítva,kimostam a rendszert,működik.Attól függetlenül szerzek majd egy másik szivattyút.Magáról a sérülésről nem készült fotó.Próbáltam nem szétverni valamit a 250304-ik hiba miatt.Csak a javított fogaskerékről.Utoljára szerkesztve a következő által: matyi; 2018 nov. 19, 05:32.Titus és maradona67 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
matyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejavított fogaskerék
Komment
Komment