Közlemény

Collapse
No announcement yet.

esztergapaddl beazonositás

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • esztergapaddl beazonositás

  Üdv mindenkinek! seíitségeteket szeretném kérni nem rég vásárolt esztergapadom beazonosításához. Nem mai darab ,a tábla szerint bejegyzett jaíitás ideje 1964 5.egy réz dombornyomott táblán fortuna felirat található ami a norton oldalán található nagyjából ennyi infóm van róla így mellékelek képet hátha az segíthet.Click image for larger version

Name:	IMG_20200228_213638.jpg
Views:	46
Size:	1.02 MB
ID:	222010

 • #2
  Click image for larger version

Name:	IMG_20200228_213644.jpg
Views:	34
Size:	1.03 MB
ID:	222013

  Komment


  • #3
   A masinát sikeresen életre keltettem most jön az a játék hogy újra szétszerelem és újrafestem.egy két apróságot már sikeresen elkészítettem rajta de szeretnék minél többet megtudni róla.
   pasetta és mátéapu kedvelte ezt.

   Komment


   • #4
    Szervusz!

    Nekem nagyon úgy tűnik.hogy a képeken látható gép,több Magyar gyártmányú eszterga alkatrészinek felhasználásával,egy összeépített esztergapad.A főorsószekrény,valamelyik ős EU-ról származhat,a szegnyereg egész biztosan EAN 340-ről (kocka EAN),a kéziszán vagy az E2N utolsó kiadásúé,esetleg valamelyik EMUS gépé.Az ágy és lakatszekrény,valamint az alap és keresztszán tartozhatott eredetileg egy géphez,mert azokon nem látható átalakítás,vagy házi kialakítás.

    Nagyjából ennyit tudtam kisilabizálni a képekről,de ettől még lehet vele szép dolgokat produkálni.

    Üdvözlettel:Che
    sepy, Atti69 és mátéapu kedvelte ezt.

    Komment


    • #5
     köszönöm Che a segitséged én is így gondolom láttam rajta a nem gyári részeket szükségem volt a megerősítésre bár nem szeretnék válalkozást nyitni rá szeretném a lehető leg jobb formába hozni ,saját örömre szeretnék vele dolgozni nem megélhetési szinten . A nagy feladat majd a menetvágás kisilabizálása lesz ,vannak hozzá cserekerekeim bőséggel bár az oldalán található láncos áthajtás az orsóházról kicsit furcsálottam de tisztítás céljából a notront szétszedve gyárinak tűnik a lánckerék felépitése. ha sikerül előre lépni a projektben ismét írok és teszek képeket is fel .érdeklődésem bármi ami forog mozog .minimális elektronikai alapok is vannak javitgattam elektromos bringákat is illetve bármit amiről a cégtábla alatt dolgozó "mesterek "lemondtak vagy nem válalták. én mindíg a megoldást keresem nem a problémákon vakarózok .
     sepy, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.

     Komment

     Ugrás az oldal tetejére
     Working...
     X