Közlemény

Collapse
No announcement yet.

B.J.‎

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  B.J.‎

  Üdvözlök Mindenkit!

  B. Józsefnek hívnak, jelenleg még csak ismerkedem a veteránozással. Egy barátommal a közeljövőben nekilátunk egy P10-es pannónia feltámasztásának, jelenleg az állapotfelmérés és az anyaggyűjtés fázisában állunk, a fórumra is e célból regisztráltam. Sajnos a teljes körű restaurálásra jelenleg nincs keretünk, a elsődleges szempont egyenlőre a gép motorozhatóvá tétele.

  #2
  Üdv Józsi!
  Jó helyre jöttél, jó kis fórum ez itt, jó, segítőkész társasággal.
  Az én felfogásom szerint nem is az a legfontosabb, hogy mindenki csillogó-villogó, gyári állapotú gépet varázsoljon a fellelt öreg vasakból. Mindenki a saját lehetőségei szerint próbálja feltámasztani a gépeket, és élvezze, legyen rá büszke, becsülje meg. Nekem egyelőre egy MZ trophym van, ill. van egy Babetta 207, meg egy dongó (igaz, ez nem a magyar, hanem az új Dongó+), és egy 1952-es RM Csepel Túra kerékpár. Valószinűleg egyik sem lesz homokfúvott, majd profi fényezőműhelyben rendberakott makulátlan darab, de nekem így is értékesek, és muslicás fogakkal térek vissza egy-egy körről .
  Persze reménykedem benne, hogy egyszer még szert tehetek egy szép állapotú magyar gyártmányú gépre is. legyen az Berva, Panni, Danuvia vagy Pannonia...
  Sok sikert a Pannóniázáshoz!
  CZsolti, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.

  Komment


   #3
   Üdv a fórumon, itt biztos kapsz segítséget a felújításhoz. Fel a fejjel , azt hiszem sokan vagyunk hasonló helyzetben de ne adjátok fel.És ahogy a koléga írta nem csak a full restaurált motor a motor.
   Titus kedvelte ezt.

   Komment

   Ugrás az oldal tetejére
   Working...
   X