Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
75 találat 0.0101 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Jáwa babetta 210
Segitene valaki 207-es blokot ble tudom tenni a 210-es vázba?
-
Robogó gyújtás Ts-re
Sziasztok!
Van ötletetek, tapasztalatotok robogó gyújtás felszerelésével kapcsolatban? Ilyen gyújtást tervezek felrakni a Ts-emre....
-
Sammler Bemutatkozása
Sziasztok,
Sammler vagyok, a Veteránok szerelmese már vagy 8 éve.
14 évesen Babettával kezdtem, mindjárt kettővel. Már akkor...
-
Van akinek a veterán semmit sem ér???
Most találtam ezt a képet elég érdekes az emberek gondolkodása!!!!!
Ti nektek nem érdekes??
Inkább a Méhbe mint hogy (a képhez is írták)Szétszedje...
-
TZ started a topic Petíció aláírásgyűjtő helyekA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólPetíció aláírásgyűjtő helyek
Srácok!
Csináljuk azt, hogy ebbe a témába gyűjtsük az aláíróhelyeket a petícióval kapcsolatban. Ahogy gyűlnek, vagy változnak, mi majd...
-
Egy MZ TS 125 második esélye - mechgyver
Sziasztok!
Gergő vagyok, mechatronikai mérnök hallgató Miskolcon. Miskolctól 25 km-re egy kisvárosban élek, és az egyik hobbim a régi gépek...
-
Lupi‎
Sziasztok! Új tag vagyok az oldalon. Én 47 éves vagyok , két gyermek édesapja .Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a közösségre! Szeretek...
-
soveny started a topic Cikk: Összefogás az okmányaikat vesztett veteránkorú járművek forgalomba helyezése érdekébenA következő helyen: Beszélgetések a cikkekrőlCikk: Összefogás az okmányaikat vesztett veteránkorú járművek forgalomba helyezése érdekében
A cikket itt olvashatod: http://veteran.forum.hu/content.php?...emenyezes-2013
-
Vonórúd
Nem az én találmányom, de hasznos lehet ha van a kocsiban. Nyilván több helyet foglal mint egy Tescós vontatókötél, de aki már vontatott, vagy...
-
MZ lánckerék
Üdv megint, a veteránosoknak.
Melyik motor alkatrésze,ez a kerékhez tartozó szerkezet.
Választ megint csak köszönöm....
-
hármaska started a topic Hogyan kezdtél motorozni?A következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHogyan kezdtél motorozni?
Magamból kiindulva biztos vagyok abban,hogy sok érdekes történettel találkoznánk,ha elmesélnétek a saját történeteteket.
Az én történetem:-apám...Utoljára szerkesztve a következő által: hármaska; 2013 jún. 07, 13:05.
-
B.J.‎
Üdvözlök Mindenkit!
B. Józsefnek hívnak, jelenleg még csak ismerkedem a veteránozással. Egy barátommal a közeljövőben nekilátunk...
-
Babetta 207/500 fékrendszer
Üdvözlök mindenkit!Új tag vagyok a csapatban és írnék egy pár szót Magamról.Egyéni vállalkozó vagyok Kecskemét 60km-es körzetében terítek...
-
Arthur959 started a topic Arthur aki szeret veterán motorokkal bíbelődniA következő helyen: BemutatkozásArthur aki szeret veterán motorokkal bíbelődni
Üdvözlet Mindenkinek!
Két hobbim van az egyik a horgászat, a másik a motorkerékpár. A horgászatot most hagyjuk.
Fiatal...
-
Bemutatkozás
Czene tibor vagyok 54 éves. P-12-es Pannoniám van, meg egy 3/4 kész ETZ-m. Veterán klubban járok motorozni , szeretem a természetet, szeretek a...