Sziasztok! Új tag vagyok az oldalon. Én 47 éves vagyok , két gyermek édesapja .Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a közösségre! Szeretek barkácsolni, traktorozni .Egy Steyr-80-as traktorom van.Jelenleg autóbusz vezetőként dolgozom.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lupi‎
Collapse
X
-
Sziasztok 1971 MZ Trophy 250/2 motorral gurulok édesapám volt elsö tulaj én örököltem meg e nemes feladatotOdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Üdvözöllek közöttünk Lupi! Azért remélem mint oly sokunkat a motorozás is érdekel. Én az elmúlt évszázad közepén születtem így kissé elmúltam 60 de örömömre szolgál ezen egyre bővűlő Közösségünk tagjának lenni. Légy aktív részvevő és sok benzin gőzzel fertőzött emberrel fogsz találkozni, persze találsz gázolajost is igaz az nem motoros.
- 2 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár ketten belebemutatkoztak sikeresen más bemutatkozásába
papamaci9,
Willy76,
Bizony-bizony! Ha kérhetünk titeket indítsatok új bemutatkozást,a saját témátokban,mert ez itt Lupi bemutatkozó oldala!
És üdvözlünk titeket is!
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok, üdv mindhárom új tagnak a fórumon!
Nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk Zala megyéből!
Lupi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy Steyr-80-as traktorom van.
A csáfordi traktorfesztiválon voltál idén?
Lupi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelenleg autóbusz vezetőként dolgozom"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Lupi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy Steyr-80-as traktorom van.
Föld is tartozik a géphez?
Üdv köztünk!
Willy76 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése1971 MZ Trophy 250/2 motorral gurulok
Komment
-
Emmyke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok! En egy nö vagyok,
Emmyke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseköszi hogy az oldalt megtalaltam.
Kedves Emmyke!
Bocs a fenti tréfákért, de nem bírtam ki. Tényleg örülök, hogy idetaláltál. Egyébként sem kellően emancipált ez a fórum, úgyhogy ezért is vesszük nagyon jó néven, ha valaki ide regisztrál. Ha gondolod, akkor testvéreid szerelési tapasztalatait, gondjait megoszthatod velünk is. Szívesen segítünk, ha tudunk. Vannak itt mezőgazdasági gépekben járatos emberek is.
Isten hozott nálunk. Üdvözletel: CZsolti.
- 3 likes
Komment
-
sepy ! Üdvözöllek! Bocsánat a tegeződésért.Köszönöm a bizalmat , valamikor suhanc koromban volt kettő darab Rigám ! Nagyon szerettem motorozni.Mai napig is tetszenek!
Ricsi95D, Szia! Sajnos nem voltam az idén Csáfordon. Azt hiszem 2011-ben voltam. Akkor az összes traktort lefényképeztem.
Én a zalaegerszegi helyijáraton dolgozom.Utoljára szerkesztve a következő által: Lupi; 2013 júl. 18, 19:15.
- 1 like
Komment
-
Lupi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon szerettem motorozni.Mai napig is tetszenek!
Eladó rigák
Rögtön kettő. Az egyiket szereled, a másikkal mész
Komment
Komment