Üdv uraim!
Köszönöm a felvételt eme fórumra!
Tady vagyok 21 éves munkakereső.
Pár éve egy szép Pannónia P10 tulaja vagyok...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
490 találat 0.0142 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Tady started a topic Pannonia P10 motorblokk bal fél hegesztése/cserélése.A következő helyen: BemutatkozásPannonia P10 motorblokk bal fél hegesztése/cserélése.
Utoljára szerkesztve a következő által: Tady; 2024 júl. 21, 16:17.
-
1971 Jawa 250
Kedves Veterán fórum tagok,
Azért fordulok most hozzátok mert nagypapámtól megörököltem a tárgyban is említett Jawa motorját....
- 5 likes
-
Mz etz 250
ETZ 250 tulajdonosok, hozzájutottam pár könyvhöz és képhez....
- 4 likes
-
Mz etz 250
ETZ 250 tulajdonosok, hozzájutottam pár könyvhöz és képhez....
- 3 likes
-
Django started a topic Az első Pannónia motorblokk felújításomA következő helyen: Pannóniák szereléseAz első Pannónia motorblokk felújításom
Üdvözlet mindenkinek!
Csak hogy ne unatkozzak, szereztem magamnak egy öreg veterán harcost.
Annyit tudok csak róla, hogy egy munkagépbe...5 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Django; 2019 jan. 26, 11:34.
- 4 likes
-
sziasztok, új belépő vagyok
Sziasztok, Lacinak hívnak és még nem voltam ilyen közösségben neten, régen motoroztam és a Debreceni motoros klubban voltam még fiatal koromban....
-
Bemutatkozás : Toma az új tag.
Tisztelt Veterán Fórumozók !
Mit is írhatnék magamról ami mellőzi a felesleges személyeskedést , nem állít valótlant mégis nyújt...
-
P 20 kis csapszeges főtengely
Ha jók az információim, az első húszasok kis csapszeggel készültek. Van egy db ilyen főtengelyem, (jobb oldali) amit szeretnék felújíttatni,...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Azt hiszem itt az ideje bemutatkoznom, Szűcs Nándor vagyok Győr környékéről! Apukám révén kezdtem el érdeklődni a veteránok...
-
kérdés jawa 250 -röl
Sziasztok! Kérdésem hol tudnék szerezni jawa 250-hez kipuffogo könyökcsövet meg körmösanyát bontva olcson
-
Bemutatkozás
Üdvözlök mindenkit a fórumon! Várady Wilfried Örs vagyok zsámbékról. Sajnos még nem vagyok elég idős ahhoz,hogy a vizsgát letegyem.De ahhoz...Utoljára szerkesztve a következő által: Örs; 2013 nov. 23, 22:15.
-
Bemutatkozás
Sziasztok veteránosok!
Magamról pár szóban: Gyerekkorom óta a motorok és autók szeretete és szerelése ami foglalkoztat. Eredeti szakmám...Utoljára szerkesztve a következő által: Lentus; 2013 nov. 23, 16:36.
-
Akkumulátor rögzítése.
Az elmúlt héten vettem agy akkumulátort, mert mégis csak elegáns és célszerű, a a motorkán van kürtszó és féklámpa világítás is. Az akksitartó...
-
Lemezjáték started a topic T1-es Pannónia blokk felújítása-kínlódások-megoldásokA következő helyen: Pannóniák szereléseT1-es Pannónia blokk felújítása-kínlódások-megoldások
Most fejeztem be a blokk felújítását (korábban azt hittem TLF, de itt a Fórumon megkaptam a segítséget a beazonosításához, T1.
...
- 1 like
-
Bemutatkozás Lemezjáték
Sziasztok!
Eddig kérdeztem, választ kaptam, szereltem,, kipróbáltam, örültem...most meg eljutottam oda, hogy van egy kis időm ismerkedni...