Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
488 találat 0.0191 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Mz etz 250
ETZ 250 tulajdonosok, hozzájutottam pár könyvhöz és képhez....
- 4 likes
-
Mz etz 250
ETZ 250 tulajdonosok, hozzájutottam pár könyvhöz és képhez....
- 3 likes
-
Django started a topic Az első Pannónia motorblokk felújításomA következő helyen: Pannóniák szereléseAz első Pannónia motorblokk felújításom
Üdvözlet mindenkinek!
Csak hogy ne unatkozzak, szereztem magamnak egy öreg veterán harcost.
Annyit tudok csak róla, hogy egy munkagépbe...5 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Django; 2019 jan. 26, 10:34.
- 4 likes
-
sziasztok, új belépő vagyok
Sziasztok, Lacinak hívnak és még nem voltam ilyen közösségben neten, régen motoroztam és a Debreceni motoros klubban voltam még fiatal koromban....
-
Bemutatkozás : Toma az új tag.
Tisztelt Veterán Fórumozók !
Mit is írhatnék magamról ami mellőzi a felesleges személyeskedést , nem állít valótlant mégis nyújt...
-
P 20 kis csapszeges főtengely
Ha jók az információim, az első húszasok kis csapszeggel készültek. Van egy db ilyen főtengelyem, (jobb oldali) amit szeretnék felújíttatni,...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Azt hiszem itt az ideje bemutatkoznom, Szűcs Nándor vagyok Győr környékéről! Apukám révén kezdtem el érdeklődni a veteránok...
-
kérdés jawa 250 -röl
Sziasztok! Kérdésem hol tudnék szerezni jawa 250-hez kipuffogo könyökcsövet meg körmösanyát bontva olcson
-
Bemutatkozás
Üdvözlök mindenkit a fórumon! Várady Wilfried Örs vagyok zsámbékról. Sajnos még nem vagyok elég idős ahhoz,hogy a vizsgát letegyem.De ahhoz...Utoljára szerkesztve a következő által: Örs; 2013 nov. 23, 21:15.
-
Bemutatkozás
Sziasztok veteránosok!
Magamról pár szóban: Gyerekkorom óta a motorok és autók szeretete és szerelése ami foglalkoztat. Eredeti szakmám...Utoljára szerkesztve a következő által: Lentus; 2013 nov. 23, 15:36.
-
Akkumulátor rögzítése.
Az elmúlt héten vettem agy akkumulátort, mert mégis csak elegáns és célszerű, a a motorkán van kürtszó és féklámpa világítás is. Az akksitartó...
-
Lemezjáték started a topic T1-es Pannónia blokk felújítása-kínlódások-megoldásokA következő helyen: Pannóniák szereléseT1-es Pannónia blokk felújítása-kínlódások-megoldások
Most fejeztem be a blokk felújítását (korábban azt hittem TLF, de itt a Fórumon megkaptam a segítséget a beazonosításához, T1.
...
- 1 like
-
Bemutatkozás Lemezjáték
Sziasztok!
Eddig kérdeztem, választ kaptam, szereltem,, kipróbáltam, örültem...most meg eljutottam oda, hogy van egy kis időm ismerkedni...
-
JAWA és MZ generátorok
Sziasztok!
A fent említett márkák mely motorjai rendelkeznek lehetőleg 12V-os generátorral (legalább ott ne legyen szénkefe és kopó...
-
Új tag!
Sziasztok!
Csabi vagyok! Szeretem a régi járműveket (motorokat, autókat)!
Van egy 1969-es Jawa 250-em sajna egy kicsit elhanyagolt...