Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás

    Czene tibor vagyok 54 éves. P-12-es Pannoniám van, meg egy 3/4 kész ETZ-m. Veterán klubban járok motorozni , szeretem a természetet, szeretek a barátaimmal járni a környéket, motorozni, beszélgetni.

    #2
    Hajrá Tibor!

    Mi hiányzik az etz-hez?
    taluga kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia Tibor!
      Üdv a fórumon!
      Én is ajánlok alkatrészt. Nekem ugyan TS-em van, de pl. hátsó lánckerék védő bakelitet és gumicsövet a karbi és a légszűrő közé tudok adni ETZ-hez, mert van elfekvőben.

      Komment


        #4
        donCzene eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Veterán klubban járok motorozni
        Szervusz! Az MGTSZ túrákra gondolsz? Tegnap én is voltam az "ország közepe" túrán és nagyon jól éreztem magam!!
        Mindenkinek ajánlom!!

        Komment


          #5
          Szervusztok

          Árvai István vagyok, és régi JAWA rajongó. Igazából ezen ok kapcsán regeltem ide is. Gondom van az én szememfényével. 250-es "csepptankosaim" voltak, de átnyergeltem egy 207-es "sárgavillám"-ra. :-)
          Vagyis a régi "elöltelóshátulvillás" veszedelemre. Eddig, semmi gondja nem volt soha, szépen ment, és alig evett. 100-km-en kb 1 litert kajált. A legutóbbi városi mászkálásaim során megjelent egy gond. Nem is kicsi. Az üzemi hangba hirtelen egy kerregős zörgés vegyül, és hirtelen elkezdi fékezni a motort, de úgy annyira, hogy le is áll. Nincs gyűrű törése, megnéztem azt is. Az olajszint tökéletes, a keverék arány oké, és ha nagyobb fordulatról visszaveszem hirtelen a gázt, akkor szokott lekerregni. Mondjuk hegyvidék, tehát ott azért lefelé van nagyobb fordulat. Fékezem, de azért ott is kijött ez a szörnyű hang, és hozzá a végén még jött nyikorgás is. Igazából főtengely csapágyra gyanakszom, vagy hajtókar csapágyra.
          Segítsetek légyszi, mert nem igazán tudom mi a bánata lehet, és már azon agyaltam, veszek egy másik blokkot hozzá kompletten. Eldobni sajnálnám. 75' Júliusi gyártmány. Hozzám nőtt már.

          Üdv. Pista

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X