Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  Bemutatkozás

  Üdvözlök mindenkit a fórumon! Várady Wilfried Örs vagyok zsámbékról. Sajnos még nem vagyok elég idős ahhoz,hogy a vizsgát letegyem.De ahhoz elég vagyok, hogy motorjaimat megcsináljam. Van néhány mocim:Kezdem a legkedvencebbel,egy 125-ös d csepellel.Ez forgalmival rendelkezik. Van egy es 250/2 es trophy-m,ez is forgalmis. Aztán vannak felújításra váró motorok pannónia, danuvia, néhány mz ,rt-k is,... Meg annyi roncs... Szerencse,hogy édesapám támogat ebben. Majd teszek föl néhány kérdést,bátran válaszoljatok!
  Utoljára szerkesztve a következő által: Örs; 2013 nov. 23, 21:15.
  "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."


  #2
  Szia nálunk!
  Ha komolyan gondolod a motorozást,a meglévő gépeiddel,irjatok adásvételit és regisztráltasd be a nevedre,a későbbi küszködések elkerülésére.
  Sok türelmet az elkövetkező,várakozáshoz!
  Titus és sepy kedvelte ezt.
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


   #3
   Köszönöm a jó tanácsot ! Adás-vételit már írtunk, az MZ-nél is ,és a Csepelnél is. Most már csak forgalmit kéne kiállítani a nevemre,de ahhoz műszaki is kell,ha nem tévedek. Az meg lesz olyan 80 e körül. Azt nem tudom, hogy a műszakinál mik a követelmények, hogy fellelt motort át lehet e írni. (egyik sem csilivili ,használódásuk látszik,de nincsenek darabokra esve.) pl:lenne egy vázam,meg egy blokkom szürke forgalmival,azt hogy tudnám forgalomba írni? Összerakás után?
   "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

   Komment

   Ugrás az oldal tetejére
   Working...
   X