Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát persze, hisz nyár van!
    Így van. Használjuk a veteránokat Én az elmúlt két hétben a Star-t használom előszeretettel. A városban is jól jön a dugókban. Csak suhanok előre a lámpáknál és a sorompónál, a kilógó indexre nem kell figyelnem, mert nincsen rajta.

Komment

Hát persze, hisz nyár van!
      Azt észrevettem mikor kifelé sétálás közben a munkásgatyó le akart folyni rólam...

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Használjuk a veteránokat
      Nem is a használattal van bajom hanem a hosszú felügyeletlenséggel. Sajnos a lopás nem ritka jelenség és ezek a régi gépek fokozottan sebezhetők . (Parkoló nem őrzött.)

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sajnos a lopás nem ritka jelenség és ezek a régi gépek fokozottan sebezhetők . (Parkoló nem őrzött.)
        Lehet, hogy akkor mi veteránosok vagyunk ilyen jóhiszeműek. Én voltam az okmányirodában a motorral(Czuczor Gergely utca), de mivel nem volt nálam zár csak úgy kint hagytam egy árnyékos helyen. Kocsi eladás bejelentés miatt mentem, mondjuk az nem tartott sokáig, inkább csak kivárni a soromat. A kulcsot azért kivettem belőle, legalább annyi megmaradjon emlékbe ha valaki eltolja, de kint szerencsésen megtaláltam. Azért az ördög nem alszik, majd veszek egy biciklizárat Szerintem elszoktak az efféle gépektől az emberek, még talán a Simsonomat sem tudnák beindítani. Eltolni viszont nem nehéz. A GAZ-t is max elhúzták volna. Kormányzár gondolom nincs rajta

Komment

Lehet, hogy akkor mi veteránosok vagyunk ilyen jóhiszeműek.
          Vagy csak nekem volt az átlagnál több rossz élményem, mindenesetre nagymotornál minimum egy tárcsafékzár (a vinnyogós), illetve bóbitánál a "hajóláncot" mindig használom.

Kormányzár gondolom nincs rajta
          Nem láttam, de nem is néztem meg annyira mert azt hittem leégek mire odaértem az autóhoz (szokás szerint "sápadt" vagyok mint egy lidérc).....

Komment

Nem láttam, de nem is néztem meg annyira mert azt hittem leégek mire odaértem az autóhoz
            Nagyon korán jött idén a hőség, amikor beülsz a kocsiba gondolom megolvadsz. A GAZ esetében nem lehetett ilyen gond Ha kocsival megyek munkába én mindig fa alá állok, még ha néha le is szarja egy örvös galamb. De most végre jött egy kis eső. Talán kicsit megmenekülünk.

Komment

amikor beülsz a kocsiba gondolom megolvadsz
              Ezért nem szoktam beülni (meg van az az ezüst színű árnyékoló a kocsiban), csak behajolok, motor indít, ablak lehúz majd várok......

A GAZ esetében nem lehetett ilyen gond
              Nem annyira biztos az, elég szépen sistereghet az illető hátsófele ha velem egy műszakban dolgozik...

Komment

elég szépen sistereghet az illető hátsófele ha velem egy műszakban dolgozik...
                Sziasztok! Vajon miért jut ez az eszembe? : Einstein a maga humoros módján egyszer így fogalmazta meg: „Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.”

Komment

Nem annyira biztos az, elég szépen sistereghet az illető hátsófele ha velem egy műszakban dolgozik
                  Igaz, az UV sugárzás nemcsak a levegőt melegíti fel. Olyankor egy tető sem árt. Maximum visz néhány jól behűtött jégakkut az ülésre
                  „Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.”
                  Nem volt egy hülye gyerek a jó öreg Albert.

Komment

Valahol Győrben.....

Komment

P21 Lux? Széééép!!!!

Komment

Valahol Győrben.....

Ezt én miért nem látom?

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezt én miért nem látom?
                          Jó kérdés, a szerveren nincs semmilyen korlátozás sem. Ha megvan a link bárki hozzáférhet....

/SZERK
                          Mit ír ki a böngésződ ha a képet akarod megnyitni direktbe?
                          https://content.section9.me/im/vf/lvk/p.png
                          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2024 jan. 08, 11:56.

Komment

Ma lőttem egy par kepet Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_164540226.jpg
Views:	215
Size:	640.8 KB
ID:	233107 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_164547838.jpg
Views:	211
Size:	894.8 KB
ID:	233108 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_163508904.jpg
Views:	194
Size:	662.3 KB
ID:	233109 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_163419762.jpg
Views:	199
Size:	511.9 KB
ID:	233110 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_164308946.jpg
Views:	200
Size:	946.0 KB
ID:	233111 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_163346901.jpg
Views:	193
Size:	953.5 KB
ID:	233112 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_163329558.jpg
Views:	189
Size:	844.9 KB
ID:	233113 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_163525377.jpg
Views:	202
Size:	744.6 KB
ID:	233114 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_163544423.jpg
Views:	219
Size:	870.2 KB
ID:	233115 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_163334401.jpg
Views:	199
Size:	794.0 KB
ID:	233116 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_162536717.jpg
Views:	190
Size:	647.2 KB
ID:	233117 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_162633666_MF_PORTRAIT.jpg
Views:	193
Size:	683.4 KB
ID:	233118 Click image for larger version

Name:	IMG_20240108_162520178.jpg
Views:	200
Size:	951.7 KB
ID:	233119

Komment

Ez szép , és mikor hívsz megnézni a múzeumodat ? Vagy csak részleteket mutatsz ???
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hat sajnos ezek nem az enyemek ,de elobb utobb ossze allotok en is egy par darab jarmuvet es helyet csinalok nekik méltót.Es akkor majd rendezunk egy talalkozot Trieste-be

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information