Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sajnos nem. De tudom, hogy most van a találkozó, és hamar összeraktam a képet A felvonulásra elmentem volna, de nem értem rá.
Nekem MZ-ből egyel kisebb van, 150-es:
Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2022 máj. 07, 21:10.
Így van. Használjuk a veteránokat Én az elmúlt két hétben a Star-t használom előszeretettel. A városban is jól jön a dugókban. Csak suhanok előre a lámpáknál és a sorompónál, a kilógó indexre nem kell figyelnem, mert nincsen rajta.
Nem is a használattal van bajom hanem a hosszú felügyeletlenséggel. Sajnos a lopás nem ritka jelenség és ezek a régi gépek fokozottan sebezhetők . (Parkoló nem őrzött.)
Sajnos a lopás nem ritka jelenség és ezek a régi gépek fokozottan sebezhetők . (Parkoló nem őrzött.)
Lehet, hogy akkor mi veteránosok vagyunk ilyen jóhiszeműek. Én voltam az okmányirodában a motorral(Czuczor Gergely utca), de mivel nem volt nálam zár csak úgy kint hagytam egy árnyékos helyen. Kocsi eladás bejelentés miatt mentem, mondjuk az nem tartott sokáig, inkább csak kivárni a soromat. A kulcsot azért kivettem belőle, legalább annyi megmaradjon emlékbe ha valaki eltolja, de kint szerencsésen megtaláltam. Azért az ördög nem alszik, majd veszek egy biciklizárat Szerintem elszoktak az efféle gépektől az emberek, még talán a Simsonomat sem tudnák beindítani. Eltolni viszont nem nehéz. A GAZ-t is max elhúzták volna. Kormányzár gondolom nincs rajta
Lehet, hogy akkor mi veteránosok vagyunk ilyen jóhiszeműek.
Vagy csak nekem volt az átlagnál több rossz élményem, mindenesetre nagymotornál minimum egy tárcsafékzár (a vinnyogós), illetve bóbitánál a "hajóláncot" mindig használom.
Nem láttam, de nem is néztem meg annyira mert azt hittem leégek mire odaértem az autóhoz
Nagyon korán jött idén a hőség, amikor beülsz a kocsiba gondolom megolvadsz. A GAZ esetében nem lehetett ilyen gond Ha kocsival megyek munkába én mindig fa alá állok, még ha néha le is szarja egy örvös galamb. De most végre jött egy kis eső. Talán kicsit megmenekülünk.
Komment