Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ! Denaturált szeszben áztatás
    Nagyon jó tanács, köszönet érte. Denaturált szesszel kémia órán és a honvédségi konzervmelegítés kapcsán találkoztam utoljára.
    Akkumulátor...
    Még az utolsó néhány napos jó időben lezártam a szezont. Én kevésbé, ám a motorom nagyon élvezte a hűvös időt.
    A gondom: Két napja kivettem az akkumulátort (Banner), hogy töltőre tegyem. 4,7 V -ot mutatott a töltő, ezáltal hibásnak ismerte fel és nem indult a töltés.
    Arra gondoltam, hogy visszarakom az akksit és megyek egy kört, a motor tölt bele néhány tizedet, amitől majd elindul a töltő is.
    A laikus kérdés: a lemerült akksi nem gyilkolja-e a Pannónia töltési rendszerét.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A laikus kérdés: a lemerült akksi nem gyilkolja-e a Pannónia töltési rendszerét.
      Egyszerű egyenirányítóval működik.Visszafelé nem tud áram menni !!

Régen készítettünk bontott szelénlemezekből akkutöltőket ,ellenőrzéskor nem volt közöttük zárlatos nem hiszem ,hogy eltud romlani.Esetleg megmaradt telefontöltőd ha lenne azt bontsd meg és kösd rá egy izzóval sorba kötve nem csinálhat bajt ,a pluszz áramot az izzó elnyeli , viszont a folyadék az első ,azt ellenőrizd .
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ma motoroztam 100-km az MZ-VEL mert a PANNONIÁNK el törött a berugo rugoja

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Én azóta késő ősszel öntők a tanba 2 3 dl tett belőle sőt a motorom tankjába is és a tavaszi első indítás sem okozott gondot
          Jó ötlet! Én tank mosás végén az öblítővíz minél jobb eltávolítása miatt szoktam a tankba önteni denaturált szeszt, de most teszek egy próbát üzemanyaggal is egyik gépen. Talán épp a CZ-n, mert műszaki hiányában idén talán egyszer ha indítottam
          Az öblítős szeszt nem akarom felhasználni, mert ez nálam többször is újrahasznált anyag.
          szőrös eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          a PANNONIÁNAK el törött a berúgó rugója
          Ez nem túl jó hír, viszont a cserére itt az egész tél

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X

Debug Information