Kellemes ünnepeket minden kedves Fórumtársnak!
Indul a szezon.
A tavaly őszi időjárás okán több mint 10 liter keverék a nyakamon maradt. Tervezem, hogy kisebb adagokban "hozzácsalom" a friss keverékhez. Az arányt még nem döntöttem el: nagyfröccs, kisfröccs, hosszúlépés???
Apám szerint anno: ha a rossz bort úgy akarod feljavítani, hogy jó borral kevered, soha nem a rossz fog megjavulni, hanem a jó leromlani.
Meglátjuk, ám ha van ellenjavallat, azt feltétlen írjátok meg!
Indul a szezon.
A tavaly őszi időjárás okán több mint 10 liter keverék a nyakamon maradt. Tervezem, hogy kisebb adagokban "hozzácsalom" a friss keverékhez. Az arányt még nem döntöttem el: nagyfröccs, kisfröccs, hosszúlépés???
Apám szerint anno: ha a rossz bort úgy akarod feljavítani, hogy jó borral kevered, soha nem a rossz fog megjavulni, hanem a jó leromlani.
Meglátjuk, ám ha van ellenjavallat, azt feltétlen írjátok meg!
!
Mindenfelé motorosokkal találkoztam, remélem az idő kegyes volt mindenkihez, aki ma motorozni szeretett volna.
Husvarnát)
Gondoltam, hogy az utolsó enyhe hétvégét kihasználva kimotorozom a porlasztóból a nyári keveréket a közeli benzinkútig, és némi friss 100-asat rátöltök. Szerintem 95-öst tankoltam bele utoljára, de nem volt gond a indítással. A kúton gondoltam egyet, és inkább elindultam a Veszprém irányába a 82-esen, de Veszprémvarsánynál lekanyarodtam egy másik útra, mivel a Nap ereje kezdett elmenni. Innentől már visszafelé motoroztam. Lázi és Tápszentmiklós között még viszonylag napsütéses időben,
Komment