sepy eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Akkumulátor...
Még az utolsó néhány napos jó időben lezártam a szezont. Én kevésbé, ám a motorom nagyon élvezte a hűvös időt.

A gondom: Két napja kivettem az akkumulátort (Banner), hogy töltőre tegyem. 4,7 V -ot mutatott a töltő, ezáltal hibásnak ismerte fel és nem indult a töltés.
Arra gondoltam, hogy visszarakom az akksit és megyek egy kört, a motor tölt bele néhány tizedet, amitől majd elindul a töltő is.
A laikus kérdés: a lemerült akksi nem gyilkolja-e a Pannónia töltési rendszerét.

/ addig jó télen is motorozni. Anno nekem is mondták a haverok ilyentájt igaz korábban 68-69 táján mikor még tél és hó is volt menjünk át Vásárhelyre igyunk meg egy Colát / 36 km /. Mondtam hülyék vagytok de mivel hívott a vadon szava költöztünk és mentünk, Akkor még nem volt flancos motoros ruha volt egy elég vastag bőrdzsekim melegítő alsó rá farmer a zoknira papír úgy a bakancs és GÓ! Volt kinek az hozta visszafele a motorját kinek jogsija sem volt mert nem tudott egyenesen menni úgy reszketett ült a szélárnyékomban vissza fele, No ez nem most volt de kellett ez is, Persze volt mikor Miskolctól áztam hazáig / Orosháza / de volt ki szorosan melegítette a hátam igaz itthon megálltam a benzinkuton tankolni és kiöntettem a vizet a csizmából
.
Komment