Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ma motoroztam 100-km az MZ-VEL mert a PANNONIÁNK el törött a berugo rugoja

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én azóta késő ősszel öntők a tanba 2 3 dl tett belőle sőt a motorom tankjába is és a tavaszi első indítás sem okozott gondot
      Jó ötlet! Én tank mosás végén az öblítővíz minél jobb eltávolítása miatt szoktam a tankba önteni denaturált szeszt, de most teszek egy próbát üzemanyaggal is egyik gépen. Talán épp a CZ-n, mert műszaki hiányában idén talán egyszer ha indítottam
      Az öblítős szeszt nem akarom felhasználni, mert ez nálam többször is újrahasznált anyag.
      szőrös eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a PANNONIÁNAK el törött a berúgó rugója
      Ez nem túl jó hír, viszont a cserére itt az egész tél

Komment

Sziasztok gyerekek
        Ma is tudtam egy jot gurulni Click image for larger version

Name:	IMG-20251214-WA0007.jpg
Views:	48
Size:	78.7 KB
ID:	235470 szep volt az ido.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          szep volt az ido.
          Jó Neked! Én már annak is örülnék, ha végre megláthatnám a Napot. Nálunk napok (inkább már hetek) óta köd, köd, köd és köd.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ma is tudtam egy jot guruln
            Úgy látom a "bokamelegítős" motorral gurultál ....!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

De jó .. nálunk fix +1°C egész nap ... és szitáló eső ...

Komment

Lássuk be hol + 6 -8 Celsius fok a tél vagy időnként több is és még nem vagy a fázósabb korodban / én már óvatosabb vagyok bár még a Guzzim és én csak 112évesek vagyunk/ addig jó télen is motorozni. Anno nekem is mondták a haverok ilyentájt igaz korábban 68-69 táján mikor még tél és hó is volt menjünk át Vásárhelyre igyunk meg egy Colát / 36 km /. Mondtam hülyék vagytok de mivel hívott a vadon szava költöztünk és mentünk, Akkor még nem volt flancos motoros ruha volt egy elég vastag bőrdzsekim melegítő alsó rá farmer a zoknira papír úgy a bakancs és GÓ! Volt kinek az hozta visszafele a motorját kinek jogsija sem volt mert nem tudott egyenesen menni úgy reszketett ült a szélárnyékomban vissza fele, No ez nem most volt de kellett ez is, Persze volt mikor Miskolctól áztam hazáig / Orosháza / de volt ki szorosan melegítette a hátam igaz itthon megálltam a benzinkuton tankolni és kiöntettem a vizet a csizmából.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X

Debug Information