Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nem ma,múlt héten. Érdekesség ként..ott hátul az a kicsi... büdöset is füstöl,nem is annyira csillog, még is nagyobb vigyort csalt az orcámra.. Élmény volt..
Köszi! Szirmai Gábor Afrika utazó DKW-s videói nyomán ismerős volt a gép (neki 350-es volt), de mondom, a 40-es évekbeli masinák nekem olyan ismeretlenek hogy ihaj. Most a 70.es évekbelit fogdosom. Ki tudja, lehet egyszer meg "kell" ismernem a 40-es évek gépeit is (Úgy legyen)
Kis csapatunkkal Szlovákiából a Balatonhoz készülünk motorozni.
Az időpont június 2-től 5-ig. Szállásunk Balatonakalin lesz. Készülünk egy nap a déli oldalra is.
Tavaly 16 an voltunk akkor még kerültünk a Balatont. Az idei létszámuk még ismeretlen de 10 személytől több lesz az biztos. A motorok jawák az 50-60 as évekből. Ha minden igaz lesz egy skoda 110 R cupé is.
Tavaly 750 km-t tudtunk magunk mögött 3 nap alatt. Az idei 4 naposra tervezett .
A déli oldalon Tamásira készülünk. Szerintem jún 3.án,de ez még nem biztos.Örülnénk minden forumgagnak és nem tagnak is egy baráti beszélgetés.Vagy közös motorozás erejéig.
Üdvözlettel , Gábor
Szevasz Gábor!
Mi a tervezett programotok június 3 (péntekre) és június 4 (szombatra)?
4-én traktortalálkozó lesz Zalaszentgróton, mi oda készülünk. De még változhat.
Szia Ricsi95D !
3.-án szerintem Tamásira megyünk. Eddig mezén kívül még nincs lebeszélt utiterv.
Teháta többit még nem tudom , de lehetséges hogy elgurulunk arra. Amint néztem Sümeg hs útba esne , ott is van látnivaló.
Kis csapatunkkal Szlovákiából a Balatonhoz készülünk motorozni.
Az időpont június 2-től 5-ig.
A június 4-i traktoros találkozót ne hagyjátok ki, ha már itt jártok a közelben. Egyrészt ott is örülni fognak, ha befut pár szép jawa, másrészt ti is legeltethetitek a szemeteket pár öreg vason. Igazi jó kis falusi búcsú hangulat jellemzi ezt a találkozót. Tavaly is volt sültkolbász, vattacukor, ilyen-olyan árusok, zene, tánc, minden földi jó.
Dél előtt egy kicsivel érdemes ide érni Zalaszentgrótra. Akkor fel lesznek már sorakozva a gépek a fő utcán, végig lehet őket nézni. Utána átbattyog a nép Csáfordra, és mehet a buli.
Komment