Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nyomtam a nemtetszik gombot!! Úgy gondolom hasonló herce-hurca nem hiányzik senkinek. Még az alkoholnak áll feljebb!!-de bátrak vagyunk jelszóval.

Komment

Hát erre mit írjak? Manapság bárkiből bűnelkövetőt csinálhat a hivatal, a bűnöst pedig kitüntetik. Ők csak teszik a dolgukat, mert a törvény az törvény. A jó pedig elnyeri méltó büntetését!

Más...

Végre egy képen a két "sárga motoros bácsi". Estére megmutatom a lányomnak (ő hív titeket így! . A csoportkép is remek.

Komment

Lehet, hogy sátor bontást vezényelt az Elnök úr! az éjszakai esőzés után.

Komment

Igen -vasárnap este helyett -------már itthon írom ezeket a sorokat . Minden tiszta sár , hideg van , majd teszek képeket : összeöntöttük az összes bort és forralt bort ittunk tegnap éjjel ...... .
          A 300 000 ezer forintos rally sátort vihetem a méh -be ...

Összedőlt mint a szar . Amúgy jó volt -tényleg .

A fürdő tokkal vonóval egy --kórkép -- a mai magyar szélsőjobbosliberálisnyilaskumunistafideszesek pénzpocsékoló , következmények nélküli , nyakigszarbamerültpolitikusainak a barátok számára juttatott munkának látszó határszarért kifizetett pénzlopásáról .

Csak egy példa : ...KFT ---méregdrágán , nyugati teknológiával -----csúszásmentesíti a tavaj ősszel átadott fürdőben a vizeslábbal közlekedésre alkalmatlan ( életveszéjes ) járólapot .
          ......miközben az udvari munkás ---a fürdő területére rendszeresített 4 db 120 ? literes sima háztartási kukával --a telítettség függvényében , naponta sétál át az út tuloldalára az elhagyott iskola udvarán elhelyezett konténerbe üríteni ...

majd szóban - megyek aludni --mert a nyaralás NEM üdülés

Komment

Én most drótoztam a sörsátram. Pár kiló szerszám víz alatt. Mentegetem a dolgokat.
            forralt bort ittunk
            Egészségetekre! Sajnálom a történteket.

Komment

Az előrejelzés szerint, enyhén felhős, 27-28 fokos esőmentes idő vár minket kesziben.

Komment

Szerintem tökéletes lenne. Bár annyira előre úgysem tudnak jelezni, nekem 30 fölött már minden egyes fokkal egyre brutálisabb, a napsütés ereje meg egyenesen kínlasztó manapság. Jó lenne alatta megúszni.

Komment

A suhanó halál (villanybringa) meg kerékpárnak számít
                  Ez mondjuk nem így van. Jogosítvány, bukósisak, mert robogónak számít. Akkor kerékpár, ha a max 250W-os motor rásegít a pedálozásra és 25km/h felett lekapcsol.
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez ha a valóságban is így lenne kevesebb mami őgyelegne az úton össze- vissza. Garaboly hátul és irány a piac. Traccsparti és utána sietős haza árkon- bokron keresztül. Elnézést a névazonosság miattnem kollégánkra küldeném őket!!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Garaboly
                      Az meg mi a rosseb??

Komment

Kedves Emu!

A garaboly felénk,fűzfavesszőből fonott füles kosár,amivel bevásárolni jártak és járnak az asszonyaink.A fene egye meg,úgy érzésre és a hat szótag szabályra tekintettel egybe írtam a füleskosarat,mert úgy érzem úgy kell,-hát nem aláhúzza mindig pirossal,-tud ez a "gugli" egyáltalán Magyarul!

Üdvözlettel:Che

Komment

Ez ha a valóságban is így lenne
                          Fura kis szeglete a világnak ez a Magyarország. Mi itt egy másik valóságot élünk.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Először úgy gondoltam játszom a hülyét mert amúgy sejtem hogy a garaboly az gereblye, aztán kiderül hogy nem is játszom!
                            Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            tud ez a „gugli” egyáltalán Magyarul!
                            Kiderült hogy én sem!

Komment

Click image for larger version

Name:	20160718_135627.jpg
Views:	1
Size:	203.8 KB
ID:	148998

Nálam már hagyománnyá válik a palackos póttank.
                              Untam már, hogy a japánon semmi szerelni való nincs, bedurrantottam az após ts 125-ét.
                              Jó kis 2t érzés alapjárat hiánnyal, dombon fölfelé erőtlenkedéssel, nem létező első fékkel, állandó leállással (ha egyszer kirángatom a csövet a palackból), kék füsttel.
                              Kellett a sok ezer km gondatlan gurulgatás után.

Tegnap mentek az idő által megszépült sztorik - húúúz, mint a barom, ezzel lehet ám 110 et is menni, harapja a kanyart...

A gumija kőkemény, a lóerők valahol kullognak, ezért a biztonság kedvéért én csak hatvannal mentem és ötvennel tettem be a kanyarba. Mert nem akart többet kiadni magából.

Komment

Szép kis gép és ne bántsd mert ha rendbe teszed rendesen lehet nem jut az eszedbe a magyar szent-nek titulált. Bocs nem bántani akarom de oly magasra nem is emelném min t a jelenlegi ára tükröz. Tartósságban sokkal jobb és menet dinamikában egy jó motorossal a nyeregben nem sokkal marad le a kis Mz.!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X