Nyomtam a nemtetszik gombot!! Úgy gondolom hasonló herce-hurca nem hiányzik senkinek. Még az alkoholnak áll feljebb!!-de bátrak vagyunk jelszóval.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Hát erre mit írjak? Manapság bárkiből bűnelkövetőt csinálhat a hivatal, a bűnöst pedig kitüntetik. Ők csak teszik a dolgukat, mert a törvény az törvény. A jó pedig elnyeri méltó büntetését!
Más...
Végre egy képen a két "sárga motoros bácsi". Estére megmutatom a lányomnak (ő hív titeket így! . A csoportkép is remek.
- 4 likes
Komment
-
Igen -vasárnap este helyett -------már itthon írom ezeket a sorokat . Minden tiszta sár , hideg van , majd teszek képeket : összeöntöttük az összes bort és forralt bort ittunk tegnap éjjel ...... .
A 300 000 ezer forintos rally sátort vihetem a méh -be ...
Összedőlt mint a szar . Amúgy jó volt -tényleg .
A fürdő tokkal vonóval egy --kórkép -- a mai magyar szélsőjobbosliberálisnyilaskumunistafideszesek pénzpocsékoló , következmények nélküli , nyakigszarbamerültpolitikusainak a barátok számára juttatott munkának látszó határszarért kifizetett pénzlopásáról .
Csak egy példa : ...KFT ---méregdrágán , nyugati teknológiával -----csúszásmentesíti a tavaj ősszel átadott fürdőben a vizeslábbal közlekedésre alkalmatlan ( életveszéjes ) járólapot .
......miközben az udvari munkás ---a fürdő területére rendszeresített 4 db 120 ? literes sima háztartási kukával --a telítettség függvényében , naponta sétál át az út tuloldalára az elhagyott iskola udvarán elhelyezett konténerbe üríteni ...
majd szóban - megyek aludni --mert a nyaralás NEM üdülés
- 1 like
Komment
-
Kedves Emu!
A garaboly felénk,fűzfavesszőből fonott füles kosár,amivel bevásárolni jártak és járnak az asszonyaink.A fene egye meg,úgy érzésre és a hat szótag szabályra tekintettel egybe írtam a füleskosarat,mert úgy érzem úgy kell,-hát nem aláhúzza mindig pirossal,-tud ez a "gugli" egyáltalán Magyarul!
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Először úgy gondoltam játszom a hülyét mert amúgy sejtem hogy a garaboly az gereblye, aztán kiderül hogy nem is játszom!
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetud ez a „gugli” egyáltalán Magyarul!
- 3 likes
Komment
-
Nálam már hagyománnyá válik a palackos póttank.
Untam már, hogy a japánon semmi szerelni való nincs, bedurrantottam az após ts 125-ét.
Jó kis 2t érzés alapjárat hiánnyal, dombon fölfelé erőtlenkedéssel, nem létező első fékkel, állandó leállással (ha egyszer kirángatom a csövet a palackból), kék füsttel.
Kellett a sok ezer km gondatlan gurulgatás után.
Tegnap mentek az idő által megszépült sztorik - húúúz, mint a barom, ezzel lehet ám 110 et is menni, harapja a kanyart...
A gumija kőkemény, a lóerők valahol kullognak, ezért a biztonság kedvéért én csak hatvannal mentem és ötvennel tettem be a kanyarba. Mert nem akart többet kiadni magából.
- 4 likes
Komment
-
Szép kis gép és ne bántsd mert ha rendbe teszed rendesen lehet nem jut az eszedbe a magyar szent-nek titulált. Bocs nem bántani akarom de oly magasra nem is emelném min t a jelenlegi ára tükröz. Tartósságban sokkal jobb és menet dinamikában egy jó motorossal a nyeregben nem sokkal marad le a kis Mz.!
- 3 likes
Komment
Komment