Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ma egyedül kimerészkedtem két hónap után az udvarról,biciklivel..mankóval,hát igen most én vagyok bejáratós ..
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ,biciklivel
      Remélem azé brummogtál amikor nem látott senki..

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Tegnap egy NGK 6-ost raktam be és egyre indult
        Ilyenkor már az 5 is elég,az tisztára tud égni..ha csak...nem meg van etetve rendesen.

Komment

Sziasztok!
          November 6-án Monoron megtörtént az első Klasszik Motocross verseny melyen én is jelen voltam. Eredetileg 54 motoros jelentkezett be ezért én úgy gondoltam jó ha leszünk 30-an. Összesen 5 kategóriába lehetett jelentkezni 96 előtti, 90 előtti, 85 előtti, Twinschok (duplateleszkópos) és 60+ (60 év feletti pilóta) Én a Hondával a 90 előtti kategóriába tartoztam volna de mert Twinschock csak 3 jelentkező volt, elővettem a KTM-t amit páran láttatok Kesziben. Kicsit benne volt a seggemben a zabszem mert képességeimet ismerve, főleg akadályként működhetek a pályán . és a motoron is összeragadt a kuplung illetve nem emelt ki rendesen. De mégis +1 fő vagyok hát rajta.
          Szombat reggel 7fokkal indultunk Kaposvárról, Monorra csak 3 fokban érkeztünk viszont 30.-nak neveztem és tudtam jönnek még páran. végül 62 nevező volt, kategóriámban 5. Na buktam a 3. helyet. A pálya homokos mivoltja ellenére is sáros volt, az időmérő kínszenvedés volt, viszont kettészedték a mezőnyt, amitől igen megnyugodtam, mert a 96 előttiben voltak a "rohanógépek" és mi 27-en maradtunk. A mezőny nemzetközivé vált egy szlovákiai, illetve erdélyi magyar anyanyelvű motorostól ( Fazakas Zoli 780 kmről jött), és megjelent Haunold Ottó Ausztriából. Valamikor a vasfüggöny idején Ő látta ael a magyar motorosokat alkatrészzel ruhával, így nagyon sok régi motoros jó barátja volt és lett újra. A vezető bíró Zsembery Barnabás sokszoros magyar bajnok aki elhozta a vitrinből "a kockás zászlót" mellyel édesapja intette le a z első magyar F1-t.
          Végül megjegyezném, hogy egy mindkét futamban utolsó helyezéssel kategóriámban másodikként végeztem.

Komment

Gratula annál is inkább a rengeteg felkészülési edzéssel mit mindez előtt véghez vittél szép eredmény! Legalább a garázs mélyéről elő tudtad vadászni a gépeket. Az, hogy össze ragadt a kuplungod is a gyakori elővételt igazolja.

Komment

Tegnap motoroztam 60 km MZ Trophival

Komment

szőrös eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tegnap motoroztam 60 km MZ Trophival
                ​ Most harmadszor fogok hozza valamit felre utok es kiradirozom amit eddig irtam.
                ​​​​​​​AZ evnel ebben a periodusaban 60 km-et motorozni otthon nem semmi.Itt szerencsere a klima sokkal kedvezobb es en feludulesnek elokapom a Laverdat es amikor tehetem csapatok egyet .

Komment

Én agyament ötletnek tartom,ha városi lennék,10-20-percet én is bevállalnék(melegből -melegbe),de igy nyalogatom a sebeimet és tudom mit jelent a fiatalon"nem fázom"kijelentés idősebb korban.Már nem mondogatom senkinek,miért ne üljön motorra hidegben,én sem hallgattam senkire......
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hat en mindennap motorral jarok dolgozni itt maskepp kivitelezhetetlen.Sajnos a kozpont kelloskozepen van a bolt ahol minden delutan dolgozom Delelott mast csinalok szerencsere a szabadba a termeszetbe.

Komment

Szia Máté !

Hogy érzed magad ??? Gyógyulsz már ?

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Hogy érzed magad ??? Gyógyulsz már ?
                        Köszönöm begyógyultak a sebeim,de nyertem ismét néhány időjárásjelzőt.

Mostmár csak attól félek,hogy motorosszezonban veszik ki a vasat belőlem,megint vagy két hónap a sebeknek..

Komment

Barátom Máté! Az egy jó dolog ebben a korban, hogy itt fáj meg ott fáj! Ez jelenti azt még élsz és érzel majd ha nem így lesz nem is fogsz panaszkodni! Így legyen még sokáig.!! Anno én is felültem a cimbora Pannoniájára úgy , hogy gipszbe volt a jobb lábom bokától ágyékig. Elmentem egy utca hosszan ez volt a gyógyír! A családtagok meg kirohantak az utcára és dícsértek engem és a cimbit is. Óvatosan porolgasd a motorod mert minden nappal közelebb leszünk a Tavaszhoz!

Komment

Ma felültem!
                            Kb 6km összesen,nem fáztam meg legalább,de be..dőltem és gázt akartam húzni,nem be hanem kitolt,igen kemény a gumi,egyből visszafogtam magam.

Nagyon jól esett a kerülés szeptember óta csak a garázsban berregtettem.Nem jól működik a váltós bokám...tornáztatnom kell erősen

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nem jól működik a váltós bokám.
                              Izs kell neked is, botváltóval ! 49,56, vagy planéta 1.

Komment

Ma a Pannónia lett a soros.ez való a botlábú véneknek ez nem csúszkál nem vergődik csak tolja magát.

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Izs kell neked is, botváltóval ! 49,56, vagy planéta 1.
                                Még élőben nem hiszem,hogy láttam ,amúgy elegem van az elnagyolt,sorjás,ortopéd alkatrészekből a traktorok szerelésénél!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X