Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHaudek nevűt Bp.XIII.ker-ben,
Ha egy km óra álló helyzetben akadozva, ütögetésre megy 0-ra akkor a mutató csapágyazásának annyi és a hajszálrugó nem tudja visszahúzni. Ha meg a harang bever a forgó mágnesbe, felugorhat 200-ra is
Annyit még, hogy a Váci úton/Reno udvar , a fia viszi a bowden/spirál készitó üzemetUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2021 okt. 12, 12:02.
- 2 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa meg a harang bever a forgó mágnesbe, felugorhat 200-ra is
- 1 like
Komment
-
Uraim, nagyon köszönöm az infókat. Még nem tudom mi lesz a megoldás, de - ahogy kinézek az ablakon - az idő most nem sürget.
Köszönöm Atti bátorítását, ám a blokkal, vázzal ha néha nehezen is, még csak elboldogultam, ám órás végképp nem vagyok. Elnézve egy óra árát lehet, hogy a szakembert választom. Volt már gondom abból, hogy a szakértelmet bátorsággal pótoltam.
- 3 likes
Komment
-
Kitört rajtam a kapuzárási pánik!
Amint kisüt a nap megyek egy-egy 70-80-as kört, hátha holnap már nem lehet.
Gond azért mindig akad:
1. Menet közben - ritkán - egy pillanatra megtorpan a gép, aztán megy tovább gond nélkül. Talán csak 1 vagy 2 ütem marad ki. Egy meglazult vezeték lehet vajon?
2. Hidegen mindig, de ha langyosra hűl a henger nem hajlandó indulni. Beteszek egy régebbi hideg (tapintásra hideg, nem hőértékre) gyertyát és első rugásra indul. Denso 22-es, 24-es gyertyákat cserélgettem és mindegyikkel ugyanez a helyzet. Tegnap egy NGK 6-ost raktam be és egyre indult. Menni már nem mentem vele, mert "kicsit" fáztam. Jön a tél, már nyugodjak bele?
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJön a tél, már nyugodjak bele?
)"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.Most inkább kivárom a jó időt,hogy ne betegen kelljen a többieket néznem..(mint ősztől...
)
Meglásd lesz még szép tavasz(unk)!
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,biciklivel
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap egy NGK 6-ost raktam be és egyre indult
- 1 like
Komment
-
Sziasztok!
November 6-án Monoron megtörtént az első Klasszik Motocross verseny melyen én is jelen voltam. Eredetileg 54 motoros jelentkezett be ezért én úgy gondoltam jó ha leszünk 30-an. Összesen 5 kategóriába lehetett jelentkezni 96 előtti, 90 előtti, 85 előtti, Twinschok (duplateleszkópos) és 60+ (60 év feletti pilóta) Én a Hondával a 90 előtti kategóriába tartoztam volna de mert Twinschock csak 3 jelentkező volt, elővettem a KTM-t amit páran láttatok Kesziben. Kicsit benne volt a seggemben a zabszem mert képességeimet ismerve, főleg akadályként működhetek a pályán . és a motoron is összeragadt a kuplung illetve nem emelt ki rendesen. De mégis +1 fő vagyok hát rajta.
Szombat reggel 7fokkal indultunk Kaposvárról, Monorra csak 3 fokban érkeztünk viszont 30.-nak neveztem és tudtam jönnek még páran. végül 62 nevező volt, kategóriámban 5. Na buktam a 3. helyet. A pálya homokos mivoltja ellenére is sáros volt, az időmérő kínszenvedés volt, viszont kettészedték a mezőnyt, amitől igen megnyugodtam, mert a 96 előttiben voltak a "rohanógépek" és mi 27-en maradtunk. A mezőny nemzetközivé vált egy szlovákiai, illetve erdélyi magyar anyanyelvű motorostól ( Fazakas Zoli 780 kmről jött), és megjelent Haunold Ottó Ausztriából. Valamikor a vasfüggöny idején Ő látta ael a magyar motorosokat alkatrészzel ruhával, így nagyon sok régi motoros jó barátja volt és lett újra. A vezető bíró Zsembery Barnabás sokszoros magyar bajnok aki elhozta a vitrinből "a kockás zászlót" mellyel édesapja intette le a z első magyar F1-t.
Végül megjegyezném, hogy egy mindkét futamban utolsó helyezéssel kategóriámban másodikként végeztem.
- 10 likes
Komment
-
szőrös eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap motoroztam 60 km MZ Trophival
AZ evnel ebben a periodusaban 60 km-et motorozni otthon nem semmi.Itt szerencsere a klima sokkal kedvezobb es en feludulesnek elokapom a Laverdat es amikor tehetem csapatok egyet .
- 2 likes
Komment
Komment