Ma egyedül kimerészkedtem két hónap után az udvarról,biciklivel..mankóval,hát igen
most én vagyok bejáratós ..
most én vagyok bejáratós ..

Na buktam a 3. helyet. A pálya homokos mivoltja ellenére is sáros volt, az időmérő kínszenvedés volt, viszont kettészedték a mezőnyt, amitől igen megnyugodtam, mert a 96 előttiben voltak a "rohanógépek" és mi 27-en maradtunk. A mezőny nemzetközivé vált egy szlovákiai, illetve erdélyi magyar anyanyelvű motorostól ( Fazakas Zoli 780 kmről jött), és megjelent Haunold Ottó Ausztriából. Valamikor a vasfüggöny idején Ő látta ael a magyar motorosokat alkatrészzel ruhával, így nagyon sok régi motoros jó barátja volt és lett újra. A vezető bíró Zsembery Barnabás sokszoros magyar bajnok aki elhozta a vitrinből "a kockás zászlót" mellyel édesapja intette le a z első magyar F1-t.
én sem hallgattam senkire......

néhány időjárásjelzőt.

két hónap a sebeknek..
! Így legyen még sokáig.!! Anno én is felültem a cimbora Pannoniájára úgy , hogy gipszbe volt a jobb lábom bokától ágyékig. Elmentem egy utca hosszan ez volt a gyógyír!
A családtagok meg kirohantak az utcára és dícsértek engem és a cimbit is. Óvatosan porolgasd a motorod mert minden nappal közelebb leszünk a Tavaszhoz!
dőltem és gázt akartam húzni,nem be hanem kitolt,igen kemény a gumi,egyből visszafogtam magam.
.
Komment