Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Cáfoljatok meg, de nekem úgy tűnik, hogy motorozni, (vagy akár csak jáccadozni) a többség azért jobban szeret mint permetezni. Az biztos, hogy a legutálatosabb kerti munka, ráadásul nem is nagyon értek hozzá. Ehhez jön még: ha kiismerek végre egy szert, a következő évben már biztos, hogy kivonják a forgalomból Eu. tagságunk okán. Ezért aztán valóban folyamatosan okosodni kell(ene). Azért csak nyomasd Mátéapu, mert majd úgy jársz, hogy akkor kell permetezned, amikor én már "ingben-gatyában" rovom a köröket.
Csak miota a szememhez hozza babraltak nem latok jol es a razos motorok meg ha nincs olyan sok feny meg ha sok van akkor tavolba sem meg a hirtelen felbukkano mozgo dolgokat swm jol latom. Igy hat meg kell valasztani jol az idopontot.
Ma Kenderere mentem olyan kilenc óra fele. Elég csípős idő volt, a kezem fázott, de nem volt rossz ettől függetlenül nyergelni, fordulni. Kisújtól kb 10 km re van, tehát vidáman kibírható volt, Nem húztam csak 60-at, így nem annyira nyomult a hideg. Van egy király pannóniás maszkom, a motor neve is rajta van, hogy Motorka 117. Rendeltem. Majd lefotózom.
zSOLTI NE KESEREGJ MŰTÉT UTÁN 2 HÉTTEL ÉN IS MENTEM MOTOROZNIDE CSAK KB. 30 KM lett belőle mert füjta a szemem a menet szél! Óvatosan duhajkodj majd menni fog.
Kinek, mikor volt az első motorozása? Nekem február közepe körül.
Szintén február közepe, de csak segédmotorral 20-30 km-es körzetben. A nagyok még várják a jó időt, bár az akkuk már feltöltve és beszerelve így indulásra készen.
Komment