Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    modern technika,most az indítórelém halt be....
    Szervusztok! Mátéapu! Van egy ismerősöm akinek egy szögletes suzuki swift 1,3 (?) automata váltós vénsége van. Egy alkalommal éppen sietett volna a párja munkába mikor hasonló kitt-katt hangja volt az indító relének. DE! Az csak tünet volt. Neki az indító motor szorult meg! Fecó indítózott: relé kattog. Kért, hogy egy vas rúddal koccantsam meg a motort kissé oldalról tengelyével egy vonalban. Elindult, de már hívta a szerelőt, hogy motort cseréltessen. Lehet Neked is meg kéne nézni az indító motort! Csak egy lehetőség, de érdemes utána járni.

Komment

Én biztosra mondtam nem jött át a relén az áram.Most,néha igen.......
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nagyon megy csak nagyon szomjas nagyon fogyaszt .
        Az az igazi,nem túl nagy baj az étvágy ,ha meg dolgozik érte .
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Itt nalunk tavasz van 22-25fok kozott.mar a futest par napja nem is hasznaljuk.
          Nálunk is tavasz van, de száraz a tank, száraz a karburátor és attól tartok (amilyen az én formám) ha feltölteném azonnal visszajönne a tél, és akkor Veletek is kiszúrnák. Így aztán türtőztetem magam és metszem a gyümölcsfákat, permetezek. Mondjuk nem olyan jó mint motorozni, de legalább túl leszek azon is.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            metszem a gyümölcsfákat, permetezek.
            Ne szívass már permetezni kell?Én még a szivattyút sem merem kitelepíteni....igaz nem is érdekel,a hétvégén(a párom ténymegállapítása szerint)játszadozom a "curva"motorral a műhelyben

Komment

játszadozom a "curva"motorral a műhelyben
              Jáccadozni jó... Nem csak a curva motorral... de azé annak is megvan a "varázsa"..

Komment

Szervusztok! Írtátok a kerti munkákat. Most már nekem is permetezni kéne a bordói lével, vagy a réz-kén ével... Ma holnap nőnap!!!!!!!!!! Aztán Márc. 15!!!!

Komment

Szintén permetezek... de előtte okosodom a gazdaboltban..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    de előtte okosodom a gazdaboltban.
                    Ott én is penge vagyok ,alátét csavar ügyben.

Komment

Cáfoljatok meg, de nekem úgy tűnik, hogy motorozni, (vagy akár csak jáccadozni) a többség azért jobban szeret mint permetezni. Az biztos, hogy a legutálatosabb kerti munka, ráadásul nem is nagyon értek hozzá. Ehhez jön még: ha kiismerek végre egy szert, a következő évben már biztos, hogy kivonják a forgalomból Eu. tagságunk okán. Ezért aztán valóban folyamatosan okosodni kell(ene). Azért csak nyomasd Mátéapu, mert majd úgy jársz, hogy akkor kell permetezned, amikor én már "ingben-gatyában" rovom a köröket.

Komment

permetezni.
                        Én bio szereket használtam...

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Én bio szereket használtam...

Te "BIO" , nem permeteztél meg semmit ???

Komment

Azért csak nyomasd Mátéapu, mert majd úgy jársz, hogy akkor kell permetezned, amikor én már "ingben-gatyában" rovom a köröket.
                            A párom szerint én akkor szívesen mennék le a kertbe,ha csapágygolyók gurigáznának benne!

Komment

Kinek, mikor volt az első motorozása? Nekem február közepe körül. Most meg fagyoskodok.

Komment

A párom szerint én akkor szívesen mennék le a kertbe,ha csapágygolyók gurigáznának benne!
                                Jön a tavasz, úletetk olajfát, meg benzinfát. Amúgy a kertet felrotáltattam a komámmal. Van egy Csepel rotációs kapája. Íg veteránoztunk is.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X