Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

egy egy 100-130 km-es kanyarokat tettem úgy 3-4 naponta mostanság is. A
    És teszem azt ,ha bevállalnád az oda vissza utat nálam és a másik nap vissza?Ja és féluton pihenő?
    Esetleg kiséret?
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 szept. 15, 20:04.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Barátom Máté a kísérőm még csak jönne/ Kittus /de ugyi hétközap Szegeden suli a hétvégi program meg nem én vagyok de megköszönöm az invitálást hisz egyszer már készülődtem hozzád / bejelentkeztem a tető javítók közé / csak akkor csúsztam el sajna. Eszembe jutottál mert ma ettem egy Nyírségi töltött káposztát. Finom volt az alföldinél kevesebb hús- több rizs és nem suvanyú káposztával készült. Bocs igaz nem a címről szól csupán a Legfontosabbról a BARÁTSÁGRÓL!! A dolog nincs elvetve csak halasztva .

Komment

ha majd nyugdíjasok lesztek majd akkor lesz időtök!!
        Én még ráérő nyugdíjast nem láttam,ők mindig rohannak. Nálunk is papa a legelfoglaltabb,Ő sosem ér rá,rengeteg dolga van..

Komment

Sajna úgy néz ki lassan le kell tenni a Vasakat
          Úúúú, én ilyenkor veszem elő. Borzasztó meleg volt a nyáron.
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Sinter mesterékkel is kellene már egy füstkarikát húzni a térképre...
            Ja-ja! Milyen igaz! Bár azért mi a héten minden nap motoroztunk. Megosztottuk egymás közt. Ha jó idő volt az asszony ment, ha esett akkor én....

Komment

Egy kis olvasnivaló hétvégére:
              Mini Rigával a Grossglockneren – Rozsdamarók Weboldala

Komment

...de szívesen olvasnám már a TS125-el a Grossglocknerre című cikket is... ;-)

Komment

Én augusztusban a régi kistraktorral vagy nyitott oldtimerrel a Grossglocknerre címűt néztem meg ...Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_095138.jpg
Views:	1
Size:	193.7 KB
ID:	152916Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_095937.jpg
Size:	194.9 KB
ID:	152917Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_115112.jpg
Size:	194.8 KB
ID:	152918Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_101239.jpg
Size:	197.0 KB
ID:	152919Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_115054.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	152920

Komment

Minden évben rendeznek veterán traktoros felvonulást a Glockneren.
                    https://edelweissspitze.panomax.com/

Idén szeptember 16-án volt. Kicsit havasra sikeredett. Érdemes megnézni a szept 16, délelőtt 10 óra környéki képeket.

Komment

Az ezévi motorozást én is 7C fokban kezdtem Orosháza- Szeged között nem is fáztam igaz a nagy plexit védett csak Szeged határában a kesztyűben a nagy ujjam kezdett fázni az egyedüllét miatt. A képet vézve az a félig térdnadrágos Sváb gyerek sem egy fázós. Nagyon klassz felvételek a nyitott autókban sem lehetett valami melegük igaz egy kis fagyoskodást én is kibírnák valamelyik volnánja mögött nevemre szóló forgalmival a zsebben. Bár nélkülük is egész az életem.

Komment

Bár én is fázós vagyok , de térdgatyában voltam fent ... Igaz a 10 fok , meg a nagy szél próbára tett ! kb 1000-1100 méterrel lentebb 27 fok volt .

Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_103231.jpg
Size:	195.4 KB
ID:	152926Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_103346.jpg
Size:	193.6 KB
ID:	152927Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_120014.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	152928

Komment

Szép-szép ez a Grossglockner,de azért Tiszakeszi ráver egy-két kört.Nem tudom miért,de a nyári Tiszánál szebb folyót nem tudok elképzelni,mert mit nekem a hegyek,a zordon Kárpátok és Alpok.

Komment

Ha már Glockner
                            két hete én is jártam arrafelé az új vassal
                            szép időt csiptünk el. Talán egyszer valamelyik Jawa-mal is eljutok oda
                            Click image for larger version

Name:	IMG_2042.JPG
Size:	102.5 KB
ID:	152929

Komment

Jawa-mal is eljutok oda
                              Fűzöm a haverokat, hogy menjünk fel veteránnal, de nem nagyon akarnak kötélnek állni. Sokkal jobb élmény öreg motorral felmenni, mint a nagyokkal. Nekem legalábbis az marad "A" túra, amikor mz-vel mentünk fel. Naggyal csak felmégy, lemégy, kész.

- - - Updated - - -

Szép-szép ez a Grossglockner,de azért Tiszakeszi ráver egy-két kört.
                              Én elkezdtem egy túrasorozatot, aminek során néhány Magyarországot érintő folyót járok végig. A Murát, Drávát, és Rábát már szinte teljes szakaszon bejártam. Azt tudtátok, hogy a Glockner gleccserei is a Drávába folynak az Isel, és a Möll folyókon keresztül?

Komment

Gondolom nem csak én gurulok igaz nem sokat de nem elégetlenkedek. Ma kihasználva ezt a kései ajándék időt gurultam egy jót ebéd után: Orosháza- Szarvas- Öcsöd- Kiskunfélegyháza- Szentes és úgy haza. 170 km szeretném megtörni a némaságot evvel a kis szösszenettel.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information