Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

...de szívesen olvasnám már a TS125-el a Grossglocknerre című cikket is... ;-)

Komment

Én augusztusban a régi kistraktorral vagy nyitott oldtimerrel a Grossglocknerre címűt néztem meg ...Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_095138.jpg
Views:	1
Size:	193.7 KB
ID:	152916Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_095937.jpg
Size:	194.9 KB
ID:	152917Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_115112.jpg
Size:	194.8 KB
ID:	152918Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_101239.jpg
Size:	197.0 KB
ID:	152919Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_115054.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	152920

Komment

Minden évben rendeznek veterán traktoros felvonulást a Glockneren.
        https://edelweissspitze.panomax.com/

Idén szeptember 16-án volt. Kicsit havasra sikeredett. Érdemes megnézni a szept 16, délelőtt 10 óra környéki képeket.

Komment

Az ezévi motorozást én is 7C fokban kezdtem Orosháza- Szeged között nem is fáztam igaz a nagy plexit védett csak Szeged határában a kesztyűben a nagy ujjam kezdett fázni az egyedüllét miatt. A képet vézve az a félig térdnadrágos Sváb gyerek sem egy fázós. Nagyon klassz felvételek a nyitott autókban sem lehetett valami melegük igaz egy kis fagyoskodást én is kibírnák valamelyik volnánja mögött nevemre szóló forgalmival a zsebben. Bár nélkülük is egész az életem.

Komment

Bár én is fázós vagyok , de térdgatyában voltam fent ... Igaz a 10 fok , meg a nagy szél próbára tett ! kb 1000-1100 méterrel lentebb 27 fok volt .

Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_103231.jpg
Size:	195.4 KB
ID:	152926Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_103346.jpg
Size:	193.6 KB
ID:	152927Click image for larger version

Name:	IMG_20170808_120014.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	152928

Komment

Szép-szép ez a Grossglockner,de azért Tiszakeszi ráver egy-két kört.Nem tudom miért,de a nyári Tiszánál szebb folyót nem tudok elképzelni,mert mit nekem a hegyek,a zordon Kárpátok és Alpok.

Komment

Ha már Glockner
                két hete én is jártam arrafelé az új vassal
                szép időt csiptünk el. Talán egyszer valamelyik Jawa-mal is eljutok oda
                Click image for larger version

Name:	IMG_2042.JPG
Size:	102.5 KB
ID:	152929

Komment

Jawa-mal is eljutok oda
                  Fűzöm a haverokat, hogy menjünk fel veteránnal, de nem nagyon akarnak kötélnek állni. Sokkal jobb élmény öreg motorral felmenni, mint a nagyokkal. Nekem legalábbis az marad "A" túra, amikor mz-vel mentünk fel. Naggyal csak felmégy, lemégy, kész.

- - - Updated - - -

Szép-szép ez a Grossglockner,de azért Tiszakeszi ráver egy-két kört.
                  Én elkezdtem egy túrasorozatot, aminek során néhány Magyarországot érintő folyót járok végig. A Murát, Drávát, és Rábát már szinte teljes szakaszon bejártam. Azt tudtátok, hogy a Glockner gleccserei is a Drávába folynak az Isel, és a Möll folyókon keresztül?

Komment

Gondolom nem csak én gurulok igaz nem sokat de nem elégetlenkedek. Ma kihasználva ezt a kései ajándék időt gurultam egy jót ebéd után: Orosháza- Szarvas- Öcsöd- Kiskunfélegyháza- Szentes és úgy haza. 170 km szeretném megtörni a némaságot evvel a kis szösszenettel.

Komment

Na hazaértem én is,sajnos nem motorral. Jól feltartottak,gyorsan fújok egy muslincásat..

Komment

Volt vasárnap délután egy kis meetingünk. A simsonos srácok kitettek magukért. Gyorsabban tanultak, és ügyesebben megoldották a feladatokat, mint mi.
                        https://youtu.be/ZQOtjiNrhOk

Komment

Mai napi küzdelmem jutalma... pár méter gurulás. Többet nem kívántam a vízszintesen eső havasesőben. A bojtos sapka is kevés volt..

Komment

Szervusz Atti!

Nagyon szép az a motor,gratulálok a munkádhoz,-kár összesározni.Ilyenkor már nem jó motorozni,mert könnyen kihűl a stanyicliban a két golyó és elpusztulnak a kis golyófejű fúrógépek.

Üdvözlettel:Che

Komment

Kedves Józsi bátyám! Nem az én munkám,rám "csak" a beüzemelés maradt. Nem tudták indítani,azért került hozzám. Pár küzdelmes óra után életre keltettem..csak ez volt a dolgom. Utódok szerencsére meg vannak.. erre a kicsire már nem adunk...

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Gyorsabban tanultak, és ügyesebben megoldották a feladatokat, mint mi.
                                Nem véletlen szokták az ügyességi versenyeket és a lassúsági versenyeket is Simsonokkal nyerni

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X