Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Fűzöm a haverokat, hogy menjünk fel veteránnal, de nem nagyon akarnak kötélnek állni. Sokkal jobb élmény öreg motorral felmenni, mint a nagyokkal. Nekem legalábbis az marad "A" túra, amikor mz-vel mentünk fel. Naggyal csak felmégy, lemégy, kész.
- - - Updated - - -
Szép-szép ez a Grossglockner,de azért Tiszakeszi ráver egy-két kört.
Én elkezdtem egy túrasorozatot, aminek során néhány Magyarországot érintő folyót járok végig. A Murát, Drávát, és Rábát már szinte teljes szakaszon bejártam. Azt tudtátok, hogy a Glockner gleccserei is a Drávába folynak az Isel, és a Möll folyókon keresztül?
Gondolom nem csak én gurulok igaz nem sokat de nem elégetlenkedek. Ma kihasználva ezt a kései ajándék időt gurultam egy jót ebéd után: Orosháza- Szarvas- Öcsöd- Kiskunfélegyháza- Szentes és úgy haza. 170 km szeretném megtörni a némaságot evvel a kis szösszenettel.
Volt vasárnap délután egy kis meetingünk. A simsonos srácok kitettek magukért. Gyorsabban tanultak, és ügyesebben megoldották a feladatokat, mint mi. https://youtu.be/ZQOtjiNrhOk
Nagyon szép az a motor,gratulálok a munkádhoz,-kár összesározni.Ilyenkor már nem jó motorozni,mert könnyen kihűl a stanyicliban a két golyó és elpusztulnak a kis golyófejű fúrógépek.
Kedves Józsi bátyám! Nem az én munkám,rám "csak" a beüzemelés maradt. Nem tudták indítani,azért került hozzám. Pár küzdelmes óra után életre keltettem..csak ez volt a dolgom. Utódok szerencsére meg vannak.. erre a kicsire már nem adunk...
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
A mai - évszakhoz képest - remek motoros időben a nemesrádói betlehemnél jártunk.
Hazafelé még 2 "őrült" motorossal találkoztunk!
Mivel igen vashiányos voltam kissé késő délután / 15 óra / felkerekedtem és átmentem egy kávéra Bcsabára a benzinkúton kellemes kiszolgálásban részesültem .Ez 75 km. ami igen jól esett úgy gondolom ez volt számomra az idei évzáró gurulás. A varjak nagyon dél fele szállnak!! jön a hideg.Nem csak én éreztem így oda és vissza is volt szembe jövő 3-3 motoros
Komment