Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na hazaértem én is,sajnos nem motorral. Jól feltartottak,gyorsan fújok egy muslincásat..

Komment

Volt vasárnap délután egy kis meetingünk. A simsonos srácok kitettek magukért. Gyorsabban tanultak, és ügyesebben megoldották a feladatokat, mint mi.
      https://youtu.be/ZQOtjiNrhOk

Komment

Mai napi küzdelmem jutalma... pár méter gurulás. Többet nem kívántam a vízszintesen eső havasesőben. A bojtos sapka is kevés volt..

Komment

Szervusz Atti!

Nagyon szép az a motor,gratulálok a munkádhoz,-kár összesározni.Ilyenkor már nem jó motorozni,mert könnyen kihűl a stanyicliban a két golyó és elpusztulnak a kis golyófejű fúrógépek.

Üdvözlettel:Che

Komment

Kedves Józsi bátyám! Nem az én munkám,rám "csak" a beüzemelés maradt. Nem tudták indítani,azért került hozzám. Pár küzdelmes óra után életre keltettem..csak ez volt a dolgom. Utódok szerencsére meg vannak.. erre a kicsire már nem adunk...

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Gyorsabban tanultak, és ügyesebben megoldották a feladatokat, mint mi.
              Nem véletlen szokták az ügyességi versenyeket és a lassúsági versenyeket is Simsonokkal nyerni

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Mai napi küzdelmem jutalma... pár méter gurulás. Többet nem kívántam a vízszintesen eső havasesőben. A bojtos sapka is kevés volt..
                Mint ha kicsit utógyújtása lenne ? vagy valami magyar króm ?

Komment

A krómról nem tudom hol készült,hozzám így került. Gyujtást,vezérlést ellenőriztem,szépen állíthetó 0 és + között.

Komment

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
                    A mai - évszakhoz képest - remek motoros időben a nemesrádói betlehemnél jártunk.
                    Hazafelé még 2 "őrült" motorossal találkoztunk!

Komment

Mivel igen vashiányos voltam kissé késő délután / 15 óra / felkerekedtem és átmentem egy kávéra Bcsabára a benzinkúton kellemes kiszolgálásban részesültem .Ez 75 km. ami igen jól esett úgy gondolom ez volt számomra az idei évzáró gurulás. A varjak nagyon dél fele szállnak!! jön a hideg.Nem csak én éreztem így oda és vissza is volt szembe jövő 3-3 motoros ​​​​​​​

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        évzáró gurulás.
                        Beteg vagy ?

Vagy csak leszel?
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Beteg vagy ?

Vagy csak leszel?

Mér bántod? Irigyled hogy nem fáj semmije???
                          Én bezzeg érzem a térdem, így az első kósza gondolat is azonnal elvetődik.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mér bántod? Irigyled hogy nem fáj semmije???
                            Én bezzeg érzem a térdem, így az első kósza gondolat is azonnal elvetődik.
                            Nekem is fáj ha rágondolok,gondoltam neki is hasonló,de igazad van így már nem csak a motorozást irigylem!
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Melyikkel mentél Sepy?

Komment

A Guzzival kerültem a nagy plexit mögött azért nem ért a szél. Srácok ha mindíg azon nyávognák, hogy hol fáj akkor csak májusban mernék motorra ülni! Az öreg pihen / CZ!/ nem énnnnn!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information