Melyikkel mentél Sepy?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
-
Könnyű neked!sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Guzzival kerültem a nagy plexit mögött azért nem ért a szél.
Képzeld el
nekem mekkora plexi kellene!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Képeljük.....a helyi teszkó tolóajtaja , véletlen eltűnne....mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Könnyű neked!
Képzeld el
nekem mekkora plexi kellene!
- 6 likes
Komment
-
Sándorom!
Köszönöm az Újévi jókívánságokat.
Ilyen téli időben,ha motorra ülnék,az alapos beöltözés mellett azért egy újjáélesztő készüléket,mellékelve mellé a használati utasítást,-azért okvetlen vinnék magammal.A téli motorozás szándéka előtt,egy laptopot is be kellene szerezni,hogy az intenzív osztályról is tudjam a fórummal a kapcsolatot tartani feltéve,ha kórházban nem felejtenének a folyosón és egyáltalán van vifi kapcsolat.
Üdvözlettel:Che1 kép
- 1 like
Komment
-
Hát igen :nem dicsekedtél ,hogy a"jézuskától"megkaptad az új magyar vízfűtéses ruházatot.......és ezért mentél próbaútrasepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem vagyok szerencsére beteg,
Egyébként BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK mindőtőknek és szeretteiteknek!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Ezt nem csak portalanítani kellett, amikor szerdán hazaértünk vele. :-)jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFel a kezekkel hányan "porolták le" rajtam kívül a paripát?
Jöhet a tavasz...
Még nem veterán ugyan, de jó esélyekkel indul, hogy az legyen egyszer.Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2018 febr. 16, 14:20.
- 2 likes
Komment
-
Ez az izé ! Ja ez:nem az úton van....gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Az öreg pihen / CZ!/ nem énnnnn!!
Komment