Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

R 20 talán érdekelhetett volna mert egy roncsot én is tudok. Bár valószínű a hiányok ugyanazok. Esetleg nézelődni tudtam volna azt is,mert elég árérzékeny vagyok.

Komment

A témánál maradva én tegnap a viszonylag jó időt kihasználva délután elgurultam CZsolti barátomékhoz. A januári -7 c fokot kivéve nem gurultam még a Guzzival. Már igen vashiányos voltam! Gurultam 86 km-t gyógyítólag hatott rám. Kedvező a benyomásom a gépről.

Komment

A rokonság tiszta, de ennyire azért nem vágom.. De megpróbálom észben tartani.
        Most kicsit jobban szemügyre véve a dinamót (eddig is furcsa volt hogy számokat nem találtam a bekötéseknél) oldalán van egy ciril d betű, s a kondi is így van összefirkálva. Valaki már előttem is meghazudta a gépet..

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A témánál maradva én tegnap a viszonylag jó időt kihasználva délután elgurultam CZsolti barátomékhoz. A januári -7 c fokot kivéve nem gurultam még a Guzzival. Már igen vashiányos voltam! Gurultam 86 km-t gyógyítólag hatott rám. Kedvező a benyomásom a gépről.
          Igen, így volt. Sepy nálunk járt egy villámlátogatásra. Betartotta a családnak tett ígéretet, hogy kerül egyet a városban. Olyan apróság, hogy Orosháza, vagy Békéscsaba meg kit zavar?

Nagyon szép ez a Guzzi. Ezek az olaszok nagyon értik a formatervet.

Komment

Már igen vashiányos voltam!
            Ezt én is elmondhatom magamról.
            Ennek ellenére nem emiatt pattantam ma motorra.
            Reggel indultam volna munkába, hát Suzuki meg se nyekken. Valamelyik hülye rajtahagyta a világítást éjszakára
            Igaz hogy korábban megfogadtam, a motort nem hozom ki a garázsból ha vizes az út De a szükség nagy úr. Egész éjjel esett, még reggel is szemetelt valami...
            Utoljára karácsonykor berregtettem meg egy kicsit, azóta állt. Mégis első rugásra indult... Örültem is magamnak (meg a kiváló tekknikának) rendesen!
            Nem mondom hogy most nem hűlt át a térdem, combom, de azért jó volt...

Komment

Click image for larger version

Name:	10 17420 Ft-ba került a minősítés. Németh Zoli is segített.jpg
Views:	1
Size:	201.2 KB
ID:	151546 A réztábla már megvan, már csak műszaki és a rendszám hiányzik!

Komment

Na úgy látom, nem tétlenkedtetek.

Komment

Igaz nem na hanem tegnap, de azért műszaki utÍ n mentem egy kört
                  https://youtu.be/t4tTqdabohg
                  AztÍ n este miskolcra, de azt nem élveztem annyira visszafelé mÍ r igen hűvös volt...

- - - Updated - - -

Ja, este hazafelé villogtak rám szemből hogy vakít a tompított (kicsit mondjuk magasra volt állítva)
                  Azért egy picit jobb ez a gyújtás mint a gyári volt

Komment

Megfogadtam, hogy nem ülök motorra, amíg legalább 18 fok nem lesz. Nincsen rendes motoros ruhám, csak farmer, sima bőrdzseki, meg kesztyű...

A minap feltöltöttem az akksit és berúgtam az Izs-t. Olyan hangja volt, hogy olyan hangja volt, hogy csak hallgattam és hallgattam... Ma nem bírtam magammal, újra elindítottam és mentem vele egy néhány száz méteres kört, mert azért csak 8 fok volt...Jöhetne már a tavasz...

Komment

Jöhetne bizony,még mindig pakolni kell a fát a kazánba és olyan északkeleti a széljárás,hogy csak úgy vacogok.

Komment

Ma nem bírtam tovább!

Autó ki aksi be,és amíg melegedett:összekerestem az öltözéket és hajrá!Mentem egy kanyart természetesen munkavállalás indokával ,de nem volt gazda,igaz nem az volt a lényeg hanem az első motorozás 15-18C'-lehetett szépen elporoszkáltam,igaz egy kis hangzavart csináltam a forma kedvéért.
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Így van ez a Vashiány miközöttünk Nép betegség!! Szerintem ilyen benzingőzösök között ez természetes jelenség. Már engem is reszel a jófene egy jó gurulásra bár én már próbáltam de estefele az volt a tapasztalatom mint Norbinak 70-80 km után hül a kesztyű.

Komment

Mivel napok óta nem volt internetem volt szabad időm és neki álltam a floridát saját ízlésemre alakítani / nem külső dolgok/, gumi csere , fékbetét hézagolás és sok apróság mi talán csak nekem fontos. tegnap du.-tán gurultam egy jót bár vissza fele már hült a levegő de a gyógyszert a hűtőben kell tartani!! ugye jól tudom? Orosháza-Gyula 120km a próba kellemesre sikerült.

Komment

Click image for larger version

Name:	motorépítés 108.jpg
Views:	1
Size:	198.3 KB
ID:	151602BMW r 24. 1949 250ccm.

Komment

Mai nap 2x toltam vissza a motort. Jót akartam motorozni,de eltűnt a kompresszió 500m után... tank le,szelepfedél le, hézagállítás.... majd próba,s 500m után tolhattam haza. Eltűnt a szelephézag a kipuff szelepnél. Már hegesztettem másik nyomórudat,holnap igéretes próbamotorozás lesz. Az alany: R25/3.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X