Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
No jólvan vettem a sértéseket remélem Kesziben találkozunk és lesz idő az engesztelésemre. De tudjátok a szólás mit mond:: a hülye ember ki a pénzével és a f@..ával henceg. Erről nem beszélni kell uraim. Hogy is mondta a költő Tenni- tenni kell!!
Gratula Ricsi mindent bele! ragaszkodva a címhez a sok esős nap után tegnap végre tudtam egy jót motorozni. Útvonal: Orosháza- Hódmezővásárhely-Szentes-Kunszentmárton- Szarvas- Nagyszénás és újból Orosháza. Ez egy 180 km-es karika. Kiszellőzött a sisak alatti.
Köszi mindenkinek, a döntőben 18. lettem.
A tavalyi eredményemhez képest ez nagy javítás,de lehetett volna jobb is. Ebben a versenyben nagyon sok múlik a szerencsén, aki tavaly 2. lett, most csak 17. tudott lenni...
--------------------------------------------------
Kérdezem a tisztelt publikumtól jön valaki vagy járt már Bátonyterenyei motoros találkozón?? Énnekem feltett szándékom csütörtök reggel elindulni azért is mert a Mátrán keresztül vezet az út! Ez pedig a kedvenc helyem!!
Csendes beszámoló! Mint minden fele túlságosan is ragyogó időben volt részem. Csüt. 1/2 11- kor sikerült elindulnom / nem fáztam az angyalbőrben / mint írtam Bátonyterenyére mivel itt nem voltam soha kissé vonzott az ismeretlen. Orosháza-Cél között egy megállóval Hatvan előtt tankoltam és letudtam a 234 km-t. A Szorospatak volt szoc. időkben Ifjúsági Tábor helyén egy Szurdok katlanban ideális helyen rendezték meg.Mint minden kissé gazdátlan kicsit lepusztult szoc. rész de látszik , hogy igyekeztek rendet csinálni és tartani. Nagyszámú érdeklődő nemzetközivé tette / Lengyelek, Szlovákok , Romániai Magyarok / részvételével nagyszerűen sikerült. Mivel emlegettem a Mátrát csak elmentem Egerbe rajta keresztül / oda- vissza 198 km. / Ma viszont haza kellett jönnöm így kicsit Tárjániasan 666 km-t gurultam. Visszafelé Hatvan előtt tankolnom kellett / kicsivel több fogyott a Mátra oda és vissza út miatt / és 1 seggel haza gurultam. Nem tagadom jól esett letusolni és azóta is lőtyölőm a hideg vizet! Mindettől függetlenül a kellemes emlékeim szaporodtak hisz vannak még Igazi Magyarok kis hazánkban!!!
Nem tudom mit kellene látni,de gondolom ez egy film lenne,ha megnyílna.Többször próbáltam megnyitni,de bizony csak egy VW caddy hátulját lehet látni,-igaz az zoomolható.Lehetséges,hogy a hiba bennem van,mert nem tudom kezelni a drop boxot,azért köszönöm,hogy gondoltál ránk és próbáltad megosztani velünk az élményeidet.
Arrafelé sem lehet nagyon jó idő a motorozásra,itt meg egyáltalán nem.Két nap alatt leesett,úgy 10-14 cm. hó,tegnap egész nap a felnyelezett Trabant ajtóborítást tologattam,mire sikerül az utakat megtakarítani,de tél van és ilyenkor ez a normális.Jelenleg ónos eső esik,de ígérik a havat is,úgy hasonló mennyiségben mint megelőzően,a lapátot kézközelben kell tartani.
Sebaj majdcsak elmúlik valahogy ez a 11 hét és akkor itt lesznek a fecskék.
...és milyen jó alkalom ez egy kis motorkarbantartásra, javításra, műhelymunkára. Már hetek óta szinte minden délutánt kint töltök a műhelyben. Jött egy új(-abb) kétkerekű, amit fel kellett készíteni vizsgára, készült hozzá egy motoremelő, majd jött egy Jawa 350 egy hosszú álomból való felébresztésre, szintén vizsgafelkészítéssel, aztán jön a GSX szezon előtti felkészítésének 2. fejezete. Az új fékbetéteket, és a teleszkópolajat már megkapta, vissza van egy szelephézag állítás, meg injektor szinkron. Ezzel is eljátszok majd egy kicsit, mert a jézuska hozott egy oszcilloszkópot, így a szinkronállítás már azzal fog történni. Tulajdonképpen nyáron is ritka az, hogy ennyi időt tudok a motorokra szánni, a motorok közt dolgozni. Szól a retró rádió, készülnek a motorok, néha asszonyka hoz egy jó kávét, vagy teát, vagy éppen adogatja a szerszámokat. Jönnek-mennek a motoros cimborák. Egyik szerelni valót hoz, másik műhelyszagot visz, miután segített valamit szerelni. Mi kellhet még? :-) Jó, egy kis napsütés jöhetne már, hogy menni is lehessen a gépekkel, de akkor meg jön a kerti munka. 2 gyümölcsfa metszése közt lopjuk majd a kilómétereket az első tavaszi napokon.
Nem tudom mit kellene látni,de gondolom ez egy film lenne,ha megnyílna
Csak egy kép, reggel lusta voltam videót vágni.... (fránya éjjeles műszak) A lényeg meg a hulló hó lenne, csak nem látszik mert annyira zajos ennek a kis olcsóságnak a képe.
Komment