No jólvan vettem a sértéseket remélem Kesziben találkozunk és lesz idő az engesztelésemre. De tudjátok a szólás mit mond:: a hülye ember ki a pénzével és a f@..ával henceg. Erről nem beszélni kell uraim. Hogy is mondta a költő Tenni- tenni kell!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazatával hozzásegített,hogy bejussak a KRESZ Faktor vetélkedő döntőjébe!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 4 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm szépen mindenkinek, aki szavazatával hozzásegített,hogy bejussak a KRESZ Faktor vetélkedő döntőjébe!
- 4 likes
Komment
-
Köszi mindenkinek, a döntőben 18. lettem.
A tavalyi eredményemhez képest ez nagy javítás,de lehetett volna jobb is. Ebben a versenyben nagyon sok múlik a szerencsén, aki tavaly 2. lett, most csak 17. tudott lenni...
--------------------------------------------------
http://112press.hu/hirek/reszletek/o...alalkozo_2018/
Egy tökéletes motoros nap végén a lenyugvó Nap fényében gurultam haza Szelestéről.
Nagyon hiányzott már 278 km a Csepsziből
Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2018 júl. 10, 13:50."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
Csendes beszámoló! Mint minden fele túlságosan is ragyogó időben volt részem. Csüt. 1/2 11- kor sikerült elindulnom / nem fáztam az angyalbőrben / mint írtam Bátonyterenyére mivel itt nem voltam soha kissé vonzott az ismeretlen. Orosháza-Cél között egy megállóval Hatvan előtt tankoltam és letudtam a 234 km-t. A Szorospatak volt szoc. időkben Ifjúsági Tábor helyén egy Szurdok katlanban ideális helyen rendezték meg.Mint minden kissé gazdátlan kicsit lepusztult szoc. rész de látszik , hogy igyekeztek rendet csinálni és tartani. Nagyszámú érdeklődő nemzetközivé tette / Lengyelek, Szlovákok , Romániai Magyarok / részvételével nagyszerűen sikerült. Mivel emlegettem a Mátrát csak elmentem Egerbe rajta keresztül / oda- vissza 198 km. / Ma viszont haza kellett jönnöm így kicsit Tárjániasan 666 km-t gurultam. Visszafelé Hatvan előtt tankolnom kellett / kicsivel több fogyott a Mátra oda és vissza út miatt / és 1 seggel haza gurultam. Nem tagadom jól esett letusolni és azóta is lőtyölőm a hideg vizet! Mindettől függetlenül a kellemes emlékeim szaporodtak hisz vannak még Igazi Magyarok kis hazánkban!!!
- 8 likes
Komment
-
Szervusz Tigris!
Nem tudom mit kellene látni,de gondolom ez egy film lenne,ha megnyílna.Többször próbáltam megnyitni,de bizony csak egy VW caddy hátulját lehet látni,-igaz az zoomolható.Lehetséges,hogy a hiba bennem van,mert nem tudom kezelni a drop boxot,azért köszönöm,hogy gondoltál ránk és próbáltad megosztani velünk az élményeidet.
Arrafelé sem lehet nagyon jó idő a motorozásra,itt meg egyáltalán nem.Két nap alatt leesett,úgy 10-14 cm. hó,tegnap egész nap a felnyelezett Trabant ajtóborítást tologattam,mire sikerül az utakat megtakarítani,de tél van és ilyenkor ez a normális.Jelenleg ónos eső esik,de ígérik a havat is,úgy hasonló mennyiségben mint megelőzően,a lapátot kézközelben kell tartani.
Sebaj majdcsak elmúlik valahogy ez a 11 hét és akkor itt lesznek a fecskék.
Üdvözlettel:Che
(Te az Audinál dolgozol?)
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede tél van és ilyenkor ez a normális....
- 5 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefelnyelezett Trabant
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom mit kellene látni,de gondolom ez egy film lenne,ha megnyílna
- 1 like
Komment
Komment