Ez nem MZ??! amint látom. Szép gép hosszú balesetmentes KM-tereket.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz nem MZ??! amint látom. Szép gép hosszú balesetmentes KM-tereket.
- 1 like
Komment
-
Nagypapám 1975 februárjában -8 °C-ban vitte műszaki vizsgára Simson Starját. A tegnapi teljesítményemmel szerinte ugyan "csak jelenthetek neki" mert 5 °C volt és napsütés. De ha hozzátesszük,hogy hétfő éjjeltől láz és minden velejáró macera kerülget akkor talán egálban lehet a kettő A lényeg,hogy tegnap a Csepel és az MZ sikeresen műszakizott.
Az útviszonyok kiválóak voltak, bár 10 km-es távolság fölött már igencsak fáztam.
Az úton motorossal nem találkoztam,de 2-3 motort láttam udvarban, amikkel nemrég mentek..."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 3 likes
Komment
-
Énnekem is 4.- én lejárt a műszakim de nem volt kedvem nyeregbe pattanni mert ahova vinném oda- vissza 100 km, tavaly én is + 5-7 C fokban motoroztam Szegedre mely oda 60 km. A nagy plexit mögött nem fáztam csak Szeged határában a 2 nagy ujjam kezdett fázni a kesztyűbe azok egyedül vannak. Most azért hiányzott az a pát + C fok. Gratula Ricsi.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén lejárt a műszakim"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Kérlek Benneteket,hogy 1 szavazattal segítsetek hozzá,hogy bejussak a KreszFaktor vetélkedő 3. fordulójába!
Szavazni az alábbi weboldalon, a jobb oldalon lévő videó alatti gombbal lehet:
http://kreszfaktor.hu/hu/viddisp/3#KFV013881
Köszönöm!
u.i: ugye, milyen gyönyörű hangja van a tízesnek?"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 7 likes
Komment
-
Köszönöm mindkettőtöknek!
Józsi bátyám, 1 l betű még hiányzik a nevemből
Igen, változatos a színvonal, de azért van néhány jó. (az enyémen kívül )"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevalószínű nekem mentek el hazulról de gyalázatosnak éreztem őket
- 1 like
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea jobb oldalon lévő videó alatti gombbal lehet:
Jó videó, gratulálok!
Komment
Komment