Én óvatosságból jobbra-balra kétszáz métert motorozok. Mindkét irányba volt egy megállóm. Egyszer az új tanksapka,másodszor a benzinhiány.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
visszakerul minden regi hasznalt
- - - Updated - - -
ETZ-vel szerettem volna egy kört megtenni,de megláttam hogyan szerelte fel a láncot a szakember....s nem mertem kockáztatni. Egy fotót megér elrettentéskép,holnap felteszem.
- 6 likes
Komment
-
csak azok a dolgok mondjak fel a szolgalatot amik ujak igy lassan visszakerul minden regi hasznalt
- 4 likes
Komment
-
Lánckereket is cserélj gondolom a hátsó sem jobb
- - - Updated - - -
Lehetett vele menni?
- 1 like
Komment
-
Én is így tettem tegnap késő délután gurultam egy jót / 180 km-t / a Floridával. Még most is a fülembe cseng Movisz szava " egy traktor " de kellemesen motorozható én már kigyógyultam a száguldásból de azért nem szeretem ha el akarnak küldeni a nyugdíjas klubba. Ilyenkor társ a Guzzi igaz nem egy rakéta de nem marad szégyenbe a hangja pedig alkalmas a nyaktekerésre!
- 5 likes
Komment
-
Az én motoromra miért nem raktak egy k... berugót?Betolni égő meg félek is hogy egyszer elszökik...nem érek rá szétszedni sem így csak irigykedem!!!!!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Ma is kicsit több lett a motorban. Kis 120km-es köröcskét mentem.
Péntek este összedobtam ezt:
Nem tudom hogy a gyári miből van, de én az egészet C45-ből faragtam ki.
Még nem reszeli a lánc a láncvédő merevítőjét, szóval talán jobb lesz.
Tamás, az az út bizony földút
Méghozzá elég szar minőségű. De ami érdekes, kb a közepén, ahol keresztezi a vasutat van egy olyan átjáró ami Bordodban még a fűutakon is ritka, szépen leaszfaltozva, síkba az egész, jelzőlámpával!!! (mindez egy földúton a semmi közepén )
- - - Updated - - -
Odafelé, még Nyékládháza előtt:
- 2 likes
Komment
Komment