Nem tudnék senkiben megbízni
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
- 4 likes
-
Akkor , csak rendesen kilógok a sorból --már -81' ben sem volt gond , hogy elhúzzam a havert a "csuzlijával " + csajával megrakva , miskolcról -szalonnára . A 175 cz már akkor is duzzadt az erőtől .
Aztán a hátvégi balatonozást sokszor fejezte be valakai kötélen a társulatból . A FŐTAXI mentős gyakorltában elfogadott volt , hogy a gurulni képes autókat a platós UAZ járgányommal LÁNCON vontassam garázsba -néhány évig .
A motoromat meg csak egyszer toltam messze , budaörsi benzinkut -törökbálint , de nem tenném még egyszer .
- 2 likes
Komment
-
-az M7 sokkal egyenessebb
- 4 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz ótópályán még nehezebb 130-al tolni a mocit!...
- 4 likes
Komment
-
Inkább húzzanak mint toljam a gépet. Egy alapszabályt azért mindíg a vontatott fékez a másik csak lassít!. Nejemmel igen sokat gyakoroltuk régen mikor még elfogadott/ megtűrt / dolog volt a festőhöz és vissza . Sámlin ülve szélvédő nélkül télen élvezet volt! Különösen mikor motor- lengéscsillapító sem volt a gépben. Atti győnyőrű az a Sport Cz kár,hogy több képet nem láthatunk róla. Ha esetleg kérhetünk hagy csurogjon a nyálunk!Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 máj. 07, 08:25.
- 3 likes
Komment
-
Hiszen látom, hogy a fordulatszám 0
- - - Updated - - -
Inkább húzzanak mint toljam a gépet.
4 végállomás a Gyöngyösinél a barátom IK260-asa nem indul!(automata váltós....már amennyiben a cuciálista Cseh ipar remekét a PrágaM70-es váltót annak nevezhetjük????!!!)Én álltam mögötte.....hát toljuk be!Utasokkal tele ráállok és padló gáz!(mondanom sem kell hogy az utasok mosolya nem tűnt őszintének!......sem a végállomási menet irányítóé!)De hát ugye,fiatalság bolondság!(egyébként a hagyományos váltós kocsikhoz volt egy Csepel(valahányas?!)lelógós vastag vas lökhárítóju amivel ha nem indultak az öreg buszok tologatták....SZAMÁR...volt a neve!).......ja azt elfeledtem hogy az automaták betolásánál IB(eggyes+blokkir!)fokozatban legalább a 20km/ó el kell érni hogy beinduljon!
- 6 likes
Komment
-
Ennek a húzásos sztorinak nekem is van élő emlékem Még a Fordos időszakomból. Automata váltós Ford Skorpióm a Balatonon családi idil utáni indulásnál meg makacsolta magát " sehova nem megyek " jelszóval. Természetesen gyerekestől kit este még akkor fürdetni kell és egyéb teendők napirend szerint!. Nem egyszerűen találtam egy úri embert ki onnan Orosházára haza húzott és mint ilyenkor lenni szokott esőben." Nagy élményeim" közé tartozok. Nem acél sodronyon és egyetlen vontató kötélen! Az volt a jó,hogy a motor ketyegett alapjáraton és volt fék és kormány szervó és ami még ilyenkor fontos ablaktörlő! Ettől függetlenül 80-as utazó tempóban majd ki gúvadt a szemem, fárasztóbb volt mintha oda és vissza kellett volna vezetni. De elmúlt rég volt pedig igaz volt.!
- 7 likes
Komment
-
Sziasztok!Nem felejtettelek el benneteket!Április 25(szombat): sikeres elsősegély vizsgát tettem.Április 29(szerda): sikeres FORGALMI VIZSGÁT TETTEM.Május 4 (hétfő): megkaptam a vizsgaigazolástRögtön elmentünk az ocsmányba, ahol kérelmeztük a jogosítványt.Két hetet kell rá várjak, tehát 18-án megkapom. Ez a két hét telik a legkínosabban!!!Közben kötöttünk biztosítást a SZIMÓ-ra"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
- 10 likes
Komment
Komment