mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Szervusztok! Mátéapu! Van egy ismerősöm akinek egy szögletes suzuki swift 1,3 (?) automata váltós vénsége van. Egy alkalommal éppen sietett volna a párja munkába mikor hasonló kitt-katt hangja volt az indító relének. DE! Az csak tünet volt. Neki az indító motor szorult meg! Fecó indítózott: relé kattog. Kért, hogy egy vas rúddal koccantsam meg a motort kissé oldalról tengelyével egy vonalban. Elindult, de már hívta a szerelőt, hogy motort cseréltessen. Lehet Neked is meg kéne nézni az indító motort! Csak egy lehetőség, de érdemes utána járni.
-
Az az igazi,nem túl nagy baj az étvágy ,hamovisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon megy csak nagyon szomjas nagyon fogyaszt .
meg dolgozik érte .
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Nálunk is tavasz van, de száraz a tank, száraz a karburátor és attól tartok (amilyen az én formámmovisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt nalunk tavasz van 22-25fok kozott.mar a futest par napja nem is hasznaljuk.
) ha feltölteném azonnal visszajönne a tél, és akkor Veletek is kiszúrnák
. Így aztán türtőztetem magam és metszem a gyümölcsfákat, permetezek. Mondjuk nem olyan jó mint motorozni, de legalább túl leszek azon is.
- 4 likes
Komment
-
Ne szívass már permetezni kell?Én még a szivattyút sem merem kitelepíteni....igaz nem is érdekel,a hétvégén(a párom ténymegállapítása szerint)játszadozom a "curva"motorral a műhelybenJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemetszem a gyümölcsfákat, permetezek.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Jáccadozni jó...mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejátszadozom a "curva"motorral a műhelyben
Nem csak a curva motorral... de azé annak is megvan a "varázsa"..
- 3 likes
Komment
-
Ott én is penge vagyok ,alátét csavar ügybenAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede előtte okosodom a gazdaboltban.
.
- 1 like
Komment
-
Cáfoljatok meg, de nekem úgy tűnik, hogy motorozni, (vagy akár csak jáccadozni) a többség azért jobban szeret mint permetezni.
Az biztos, hogy a legutálatosabb kerti munka, ráadásul nem is nagyon értek hozzá. Ehhez jön még: ha kiismerek végre egy szert, a következő évben már biztos, hogy kivonják a forgalomból Eu. tagságunk okán. Ezért aztán valóban folyamatosan okosodni kell(ene)
. Azért csak nyomasd Mátéapu, mert majd úgy jársz, hogy akkor kell permetezned, amikor én már "ingben-gatyában" rovom a köröket.
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn bio szereket használtam...
Te "BIO" , nem permeteztél meg semmit ???

- 3 likes
Komment
-
A párom szerint én akkor szívesen mennék le a kertbe,ha csapágygolyók gurigáznának benne!Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért csak nyomasd Mátéapu, mert majd úgy jársz, hogy akkor kell permetezned, amikor én már "ingben-gatyában" rovom a köröket.
- 7 likes
Komment
-
Jön a tavasz, úletetk olajfát, meg benzinfát. Amúgy a kertet felrotáltattam a komámmal. Van egy Csepel rotációs kapája. Íg veteránoztunk is.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA párom szerint én akkor szívesen mennék le a kertbe,ha csapágygolyók gurigáznának benne!
- 4 likes
Komment
Komment