Szintén permetezek... de előtte okosodom a gazdaboltban..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede előtte okosodom a gazdaboltban."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Cáfoljatok meg, de nekem úgy tűnik, hogy motorozni, (vagy akár csak jáccadozni) a többség azért jobban szeret mint permetezni. Az biztos, hogy a legutálatosabb kerti munka, ráadásul nem is nagyon értek hozzá. Ehhez jön még: ha kiismerek végre egy szert, a következő évben már biztos, hogy kivonják a forgalomból Eu. tagságunk okán. Ezért aztán valóban folyamatosan okosodni kell(ene). Azért csak nyomasd Mátéapu, mert majd úgy jársz, hogy akkor kell permetezned, amikor én már "ingben-gatyában" rovom a köröket.
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepermetezni.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn bio szereket használtam...
Te "BIO" , nem permeteztél meg semmit ???
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért csak nyomasd Mátéapu, mert majd úgy jársz, hogy akkor kell permetezned, amikor én már "ingben-gatyában" rovom a köröket."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA párom szerint én akkor szívesen mennék le a kertbe,ha csapágygolyók gurigáznának benne!
- 4 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKinek, mikor volt az első motorozása?
- 1 like
Komment
-
Ma Kenderere mentem olyan kilenc óra fele. Elég csípős idő volt, a kezem fázott, de nem volt rossz ettől függetlenül nyergelni, fordulni. Kisújtól kb 10 km re van, tehát vidáman kibírható volt, Nem húztam csak 60-at, így nem annyira nyomult a hideg. Van egy király pannóniás maszkom, a motor neve is rajta van, hogy Motorka 117. Rendeltem. Majd lefotózom.
- 2 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKinek, mikor volt az első motorozása? Nekem február közepe körül.
- 3 likes
Komment
Komment