Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen, bár a forgatás óta nagyon benőtte a természet. ( És még mielőtt valaki megjegyzi tudom hogy tilosban jártam.... )

Komment

Szervusztok! A legendás film! Nagy kedvenc, bár a magyar filmekkel nem vagyok jóban... Valahogy erőltetett a nagy részük. Viszont az Egri csillagok, a Köszívű ember fiai, a 80 huszár, A Pál utcai fiúk, a Dögkeselyű, Kopasz kutya, "Ötvös Csöpi" filmek Nagy kedvencek. Az meg, hogy a forgatási helyszínre oda surrantál nem gond! Azt én is megtettem volna! Apropó! A szombati visegrádi tiltakozó treffenen volt valaki? https://hegylakok.hu/2023/08/ket-vel...rt-mentem-oda/
      Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2023 aug. 27, 07:44.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A szombati visegrádi tiltakozó treffenen volt valaki?
        Én terveztem hogy benézek de a terepezés túl sok időt elvett. Így is este 6-7 körül értem haza.

Komment

Ma elgurultam en is Nova Gorica sloveniaba ahol volt valaha egy varoson beluli futam es minden evben rendeznek egy összejövetelt es sok szep verseny motort lehet latni Click image for larger version

Name:	IMG_20230827_103718368.jpg
Views:	205
Size:	852.6 KB
ID:	232493 Click image for larger version

Name:	IMG_20230827_103713341.jpg
Views:	190
Size:	989.3 KB
ID:	232494 Click image for larger version

Name:	IMG_20230827_103926368.jpg
Views:	192
Size:	978.1 KB
ID:	232495 Click image for larger version

Name:	IMG_20230827_103443658.jpg
Views:	192
Size:	972.7 KB
ID:	232496 Click image for larger version

Name:	IMG_20230827_103447292.jpg
Views:	184
Size:	974.5 KB
ID:	232497

Komment

Gyönyörűek mennyi pénz és munka fekszik bennük.

Komment

Szép gépek . Gondolom nem kicsi tömeg lehetett.

Komment

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Fantasztikus a felhozatal!

Komment

Nos szombat reggel én is kirepülési engedélyt kaptam. Elgurultam Szelidi tóhoz a motoros talira az Árnyas kempingbe.Így a tó közelében és valóban árnyékos hely így kibírható volt,

Komment

Sajnos a kisfilmeket nem tudom feltolteni.A hangjuk az kulon meg er egy misét

Komment

Youtube-ra se? (Lehet olyat is hogy nem jelenik meg nyilvánosan, csak egy link birtokában elérhető.)

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Youtube-ra se? (Lehet olyat is hogy nem jelenik meg nyilvánosan, csak egy link birtokában elérhető.)
                        Nem ertek hozza .Bemasolni linket stb.de meg probalom.

Komment

Jót motoroztam ma
                          Nyilván senkinek nem mond semmit Simsonnal 16km amiböl országút talán 3-4, de nekem sokat
                          A sZomszédasszony igérte hogy átvisz a szomszéd városba. Hivtam telefonon,, kinyomta, amit majd tagadni fog
                          Nagyon ideg lettem. Szerencsére elállt az eső, nap is sütögetett nekiduráltam magam és Simsonra fel
                          Elugrottam az esztergályos/gépműhelybe,, közben vettem spec hézagolólemezeket is
                          Sikeresen odaértem, elintéztem, majd telefonál ha kész a munka
                          A visszafelé volt a kellemes, enyhe kanyar lejtővel kombinálva. Majd' kiverte a 70et a Simson. Harapott a motor, talán a kipuft is kikormoltam ezzel a tempóval
                          Nem nagy szám mert az S50em simán vitte a 70-et, de az rég volt
                          Hogy miért nagy szám ez? Máshol máskor leirtam, hogy fel-leszállás sebváltó kezelés elég necces már a lábaimnak
                          Szoval nagyon élveztem és amikor hazaértem megveregettem a vállam
                          Csak ne legyen másra rászorúlva az ember

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Jót motoroztam ma
                            Akkor motorozz ,ha jól esik....nekem bejött! melóból haza jól eláztam ,de igy nem gond mikor az ember szárazba öltözhet.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

https://youtu.be/dZZEze0PARE?feature=shared

Komment

Szervusztok! Movisz! Hát megy ez neked! Köszönöm a tagság nevében! Nekem tetszett a videó!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X