Nos szombat reggel én is kirepülési engedélyt kaptam. Elgurultam Szelidi tóhoz a motoros talira az Árnyas kempingbe.Így a tó közelében és valóban árnyékos hely így kibírható volt,
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseYoutube-ra se? (Lehet olyat is hogy nem jelenik meg nyilvánosan, csak egy link birtokában elérhető.)
Komment
-
Jót motoroztam ma
Nyilván senkinek nem mond semmit Simsonnal 16km amiböl országút talán 3-4, de nekem sokat
A sZomszédasszony igérte hogy átvisz a szomszéd városba. Hivtam telefonon,, kinyomta, amit majd tagadni fog
Nagyon ideg lettem. Szerencsére elállt az eső, nap is sütögetett nekiduráltam magam és Simsonra fel
Elugrottam az esztergályos/gépműhelybe,, közben vettem spec hézagolólemezeket is
Sikeresen odaértem, elintéztem, majd telefonál ha kész a munka
A visszafelé volt a kellemes, enyhe kanyar lejtővel kombinálva. Majd' kiverte a 70et a Simson. Harapott a motor, talán a kipuft is kikormoltam ezzel a tempóval
Nem nagy szám mert az S50em simán vitte a 70-et, de az rég volt
Hogy miért nagy szám ez? Máshol máskor leirtam, hogy fel-leszállás sebváltó kezelés elég necces már a lábaimnak
Szoval nagyon élveztem és amikor hazaértem megveregettem a vállam
Csak ne legyen másra rászorúlva az ember
- 8 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJót motoroztam ma"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a kisfilmeket nem tudom feltolteni.A hangjuk az kulon meg er egy misét
- 7 likes
Komment
-
Volt egy karikám ma, Győr->Somlói Vár->Enese->Győr. Nem túl hosszú de nem volt többhöz kedvem miután a várhoz gyalog mentem fel motoros bakancsban és nadrágban. Sajnos az oda vezető út le volt zárva egy sorompóval :/ (és nem murva volt vagy föld hanem beton szóval sok kárt se tudtam volna okozni).
https://content.section9.me/im/vf/IM...909_141500.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 szept. 09, 22:03.
- 4 likes
Komment
-
Tegnap meglátogattuk Kiskunlachán a Czúni László emléknapot https://www.facebook.com/kiskunlacha...44803577435076
nem igazán tudtam mi lesz ez, de a többiek mondták hogy ott a helyem és én annak ellenére hogy szombaton verseny volt Csikóstöttösön, elmentem. Az esemény a krosszpályán lett megtartva, ahol mi díjmentesen használhattuk a pályát classic motorokkal, de volt főzőverseny, amely eredményét megkóstolhatta bárki aki ott volt, volt oldalkocsis motcross bemutató, veteránmotor kiállítás, ahol nagyobb volt a részvétel mint az annak fenntartott, kijelölt hely, és a régi nagy versenytársak is megjelentek szép számmal. Természetesen ezek a megemlékezés részei voltak. ha jövőre is lesz, márpedig lesz, kicsit felkészültebb leszek, és javaslom aki teheti látogasson el, ha módjában áll.
- 7 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa végre sikerült egy jót motorozni / 200 km /
- 6 likes
Komment
Komment