Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ez már a nyereménnyel volt? Hogyan muzsikál? Gondolom nem rosszul ha ismerkedésnek ilyen távon voltál.
Igen, ez már az. És mit mondjak elég veszélyes.... Még vannak "nyomai" a hosszú állásnak, részterhelésen úgy néz ki valamelyik henger úgy gondolja hogy a munkaütem fakultatív és kegyetleneket ránt a gépen.... (én meg csak bólogatok mint az a bizonyos blöki)
Igen ott all egy nagy utas szállító hajo aminek latszik a szele olyan mint ha a hazak lennenek.Sot mostnezemakepet a hatterben meg a Miramare kastelt is latszik
Lehet hogy egy kicsit unalmas de ma igazan jol esett egy kort tenni mivel jo volt az ido jo volt a motor .
Egyet én is mentem tegnap délután. Meglátogattam egyik barátomat a szomszéd faluba(kb 3 km), de négy nadrág, három pulóver, sál-kesztyű és egy vastag kabát kellett hozzá. A kis Star-al 45-50 fölé nem mentem, mert annyira hideg volt a menetszél. Visszafelé induláskor a nyeregre jegesedett párát is le kellett kaparni. Olyan 3-4 fok volt mínuszban. Szerencsére az a motor is bírta, bár érzetre jobban ki kellett pörgetni a fokozatokat, talán a 20 kg plusz ruha miatt. Örülök, hogy felétek nincs ilyen cidri, mert ahhoz a géphez még jobban be kéne öltözni
Egyebkent jut eszembe ahol a motor all ott volt 25 evvel ez elott felallitva egy diszlet egy film forgatashoz egy nagy hajo egy resze.meg bevolt rendezve egy korabeli kikötő.En is dolgoztam a diszleten A Titanic volt a film amit forgattak ,ketszer kellett megepiteni a hajoreszt mer a forngatas idejen jott a "Bora" szel es tonkre tette az els diszletet.
Komment