Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Privátban szerettem volna küldeni,de valamiért nem ment el (valószínű túlléptem a tárhelyem és takarítani kell,de az meg válogatás és idő kérdése),ezért felteszem ide,-végül semmi titok nincs benne.
Privátban szerettem volna küldeni,de valamiért nem ment el (valószínű túlléptem a tárhelyem és takarítani kell,de az meg válogatás és idő kérdése),ezért felteszem ide,-végül semmi titok nincs benne.
A BMW-től megváltam cserébe jött a Guzzi! A Florida 650 cm3 es.Ne panaszkodjon az sem kinek Pannoniája, Kawája van!!Lassan megválok a 350-es től is Kvaga barátom gyűjteményét fogja szaporítani.
A BMW-től megváltam cserébe jött a Guzzi! A Florida 650 cm3 es.Ne panaszkodjon az sem kinek Pannoniája, Kawája van!!Lassan megválok a 350-es től is Kvaga barátom gyűjteményét fogja szaporítani.
Sepykém!
Lassan koldusbotra jutsz, ha mindentől megválsz....
Mint írtam a Sport marad!! Lehet, hogy utánam dobják a gödörbe mint őseinket is együtt temették a lovukkal.Kitti már kategória váltáson töri a fejét de ez szeptember előtt nem lehetséges mert akkor lesz felbontva a Skót viski mit a születésekor kaptam!!
Kérnék mindenkit aki még nem tette meg, hogy ha mód van rá, ezen a héten utaljon. Mert akkor a jövőhéten elkészül a naptár, és 30.-án elvihetem Jokernak Pestre !
Komment