Gondoltam indítok ennek a témának is egy új topicot. Itt összerakhatjuk a képeket, ötleteket és a naptárt a nélkül, hogy más dolgok keverednek közé, és onnan kell kiválogatni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2017
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Nem tudom miért bukik ez el minden évben, részemről és bazsimoci részéről most megvan a kép már. Javasoljatok még, ide bemásolva, és akár hivatalos, nyomtatott formában, akár innen letölthető szoftveres formában fórumos logóval létre lehetne hozni."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 6 likes
-
részemről és bazsimoci részéről most megvan a képOdinHEM, és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
Komment
-
Vagy mindenki legyen rajta szólóban is, (aki szeretne)
Amit én gondoltam 12 különálló járműves kép lapozgatós naptárban, és a fedlapra mehetne montázs is, logóval mindennel. Bővíteni ezt az ötletet lehet, de így sincs tülekedés. Hol vannak a többiek?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 aug. 05, 20:18."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Na , ha javsolhatok valamit .
wsievers, amit mond az jó ( vagy nem , de tök mindegy ) , a naptár ( meg sok minden a világon ) ezen a szavazósdin , ötletelősdin bukik el .
Szerintem ha valaki meg tudja és akarja csinálni ---akkor ő mondja meg hogy pl 24 kép + borító montázs = x ft / 20 db és kész . Adjon egy határidőt a képek és az előre összeszedett pénz beérkezésére ------és ennyi . ha a pénz megvan de a kép nem ----akkor Ő egyszemélyben dönt és az lesz amit betesz .
Ennyi - többi meg csak szószékelés .
....ez kurvajó : szószékelés ----érted !? szószékelés ez még akárhol is szalonképes ---ha úgy akarom ..
amúgy igazam van ? , vagy igazamvan ?
- - - Updated - - -
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„Leszek miss Január ”
A Miss December az igazi! Arra várni kell egy egész évet, hogy végre fölbukkanjon.
..................................
ja , találtam egy üveg megybort a hűtőben ...Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 aug. 05, 21:15.
- 10 likes
Komment
-
Erre gondolsz?
Bár nem naptárba való de a régi topikot bújva ráakadtam erre is, még most is "üt" :
http://veteran.forum.hu/attachments/...7-p7270206.jpg
- 8 likes
Komment
Komment