Gondoltam indítok ennek a témának is egy új topicot. Itt összerakhatjuk a képeket, ötleteket és a naptárt a nélkül, hogy más dolgok keverednek közé, és onnan kell kiválogatni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2017
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Vagy mindenki legyen rajta szólóban is, ( aki szeretne )vagy legyenek általános képek. Nem szeretnék sértődéseket, mert csak 12 hónap van. Inkább legyen nagy lapozgatós falinaptár, amire havonta ráfér több kép is.részemről és bazsimoci részéről most megvan a képOdinHEM, és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
Komment
-
Ki a maradék 10? Még senki nem jelentkezett, hogy szeretne rajta lenni. Leszek miss JanuárVagy mindenki legyen rajta szólóban is, (aki szeretne)
Először szedjünk össze 12 képet végre. Onnan egy lépés a 24 - naptár alatt/felett 1-1 kép.
Amit én gondoltam 12 különálló járműves kép lapozgatós naptárban, és a fedlapra mehetne montázs is, logóval mindennel. Bővíteni ezt az ötletet lehet, de így sincs tülekedés. Hol vannak a többiek?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 aug. 05, 19:18.
- 3 likes
Komment
-
Na , ha javsolhatok valamit .
wsievers, amit mond az jó ( vagy nem , de tök mindegy ) , a naptár ( meg sok minden a világon ) ezen a szavazósdin , ötletelősdin bukik el .
Szerintem ha valaki meg tudja és akarja csinálni ---akkor ő mondja meg hogy pl 24 kép + borító montázs = x ft / 20 db és kész . Adjon egy határidőt a képek és az előre összeszedett pénz beérkezésére ------és ennyi . ha a pénz megvan de a kép nem ----akkor Ő egyszemélyben dönt és az lesz amit betesz .
Ennyi - többi meg csak szószékelés .
....ez kurvajó : szószékelés ----érted !? szószékelés
ez még akárhol is szalonképes ---ha úgy akarom .. 
amúgy igazam van ? , vagy igazamvan ?
- - - Updated - - -
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„Leszek miss Január ”
A Miss December az igazi! Arra várni kell egy egész évet, hogy végre fölbukkanjon.
..................................
ja , találtam egy üveg megybort a hűtőben ...
Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 aug. 05, 20:15.
- 10 likes
Komment
-
Erre gondolsz?

Bár nem naptárba való de a régi topikot bújva ráakadtam erre is, még most is "üt"
:
http://veteran.forum.hu/attachments/...7-p7270206.jpg
- 8 likes
Komment
...........
Komment