Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sajnos a szavazásról lemaradtam, de ha még nem késő, szeretnék kérni én is egyet + az önk. felé is lerovom a megbeszélt összeget. Kérnék privátban számlaszámot én is, ha még lehet!
Ja, amúgy nem azért hogy akadékoskodjak, de a vaterafutár oldalon ugyanez 1090 Ft úgy, hogy az ember maga tölti ki az adatokat és nyomtatja ki a feladóvevényt, amit aztán a postán csak a vonalkód leolvasóval lelőnek.
Ha posta, legyen posta, de a feladás egyszerűbb lenne. Na, ez az utolsó javaslatom.
Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2017 jan. 13, 13:50.
Nekem is nagyon tele a tanyiszlim a postával,de a futárral meg az a gondom,hogy nem ismerem.Nem tudom hogyan kell megrendelni,hová kell vinni a csomagot és hol kell kifizetni a szolgáltatás árát.
Gondolom,-többen vagyunk ezzel így,mert ezek viszonylag új dolgok és nem vagyunk hozzáértők,nincs gyakorlatunk,nem ismerjük és valahogy alkalmazni sem tudjuk.
Egy ideig elég sokat nézegettem a vaterát és vásároltam is néha,de már egy éve bele se néztem és talán már a jelszavakat és azonosítókat sem találnám meg,-mert ott az is jól meg van bonyolítva.
Azért jó dolog,hogy írtok ezekről az alternatív csomagküldési lehetőségekről,de ha már írtok "jó szájbarágósan",-lépésről-lépésre magyarázzátok el,mi a módja a csomag feladásának,hogy az ilyen fafejek is megértsék mint én!
Nem tudom hogyan kell megrendelni,hová kell vinni a csomagot és hol kell kifizetni a szolgáltatás árát.
A nevezett oldalon található űrlap kitöltésével lehet a futárt megrendelni(itt kell megadni a feladó,a címzett,és a csomag adatait,majd a futárcég értesít,hogy mikor jön a futár a csomagért és amikor felveszik a csomagot akkor kell a szállításért fizetni.
Mir-Murr!
Webox csomagküldővel el tudnád küldeni? Én megrendelem és kifizetem a szolgáltatást,elküldöm Neked a papírt e-mailben,amit ki kell nyomtatni és rá kell ragasztani a csomagra,majd el kell menni a csomagautomatához és betenni. A többit már ők intézik. A naptár árát pedig elutalom. Így megfelel?
Melyik csomagterminál van közelebb Hozzád, Búza tér 1,Fényi Gyula tér vagy Szentpéteri kapu 78?
Szia ! Ez annyival olcsóbb ? Igazából nem bánnám,ha nem kéne öt féle képpen postáznom. Ezeket a terminálokat nem ismerem, és nem is nagyon akarom megismerni. Én ehhez már öreg vagyok !
Igazából nem bánnám,ha nem kéne öt féle képpen postáznom.
Akkora WEBOX kilőve,mert csak nagyvárosokban van automatájuk,tőlem épp 47 Km-re van a legközelebbi,viszont a DPD 1040Ft-ja jobb ajánlat a Postáénál,ha csak a kényelmet nézem,hogy a futár odamegy és felveszi-szemben a postán sorbaállással,már megéri.
Komment