Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum Naptár 2017

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Komment

Fogom küldeni mindenkinek ! Jóker még nem jeleztél semmit ! Fog kelleni ?

Komment

Én sem nyilatkoztam, mert úgy gondoltam aki behúzta a strigulát, azt automatikusan komolyan vesszük.
        tehát 2+
        Köszönettel!

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Fog kelleni ?
          ...fog , de ne küld , hozd ha jösz pestre .

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Fogom küldeni mindenkinek ! Jóker még nem jeleztél semmit ! Fog kelleni ?
            Még nem késő hogy én is kérjek egyet?

Komment

Sajnos a szavazásról lemaradtam, de ha még nem késő, szeretnék kérni én is egyet + az önk. felé is lerovom a megbeszélt összeget. Kérnék privátban számlaszámot én is, ha még lehet!

Komment

Januártól a 2 kg-ig csomag ára 1490 ft ! Tehát ennyi a posta. Kvagának még nem tudom.

- - - Updated - - -

Kérek mindenkit, aki még nem tette meg, hogy 15.e vasárnap estig jelezze igényét ! Köszönöm !

Komment

...fog , de ne küld , hozd ha jösz pestre .
                  Marad az 5 db ?...............

Komment

Januártól a 2 kg-ig csomag ára 1490 ft !
                    Rablóbanda!
                    Nem tetszik...

Ja, amúgy nem azért hogy akadékoskodjak, de a vaterafutár oldalon ugyanez 1090 Ft úgy, hogy az ember maga tölti ki az adatokat és nyomtatja ki a feladóvevényt, amit aztán a postán csak a vonalkód leolvasóval lelőnek.
                    Ha posta, legyen posta, de a feladás egyszerűbb lenne. Na, ez az utolsó javaslatom.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2017 jan. 13, 12:50.

Komment

Kedves Demeter!

Nekem is nagyon tele a tanyiszlim a postával,de a futárral meg az a gondom,hogy nem ismerem.Nem tudom hogyan kell megrendelni,hová kell vinni a csomagot és hol kell kifizetni a szolgáltatás árát.

Gondolom,-többen vagyunk ezzel így,mert ezek viszonylag új dolgok és nem vagyunk hozzáértők,nincs gyakorlatunk,nem ismerjük és valahogy alkalmazni sem tudjuk.

Egy ideig elég sokat nézegettem a vaterát és vásároltam is néha,de már egy éve bele se néztem és talán már a jelszavakat és azonosítókat sem találnám meg,-mert ott az is jól meg van bonyolítva.

Azért jó dolog,hogy írtok ezekről az alternatív csomagküldési lehetőségekről,de ha már írtok "jó szájbarágósan",-lépésről-lépésre magyarázzátok el,mi a módja a csomag feladásának,hogy az ilyen fafejek is megértsék mint én!

Üdvözlettel:Che

Komment

Nem tudom hogyan kell megrendelni,hová kell vinni a csomagot és hol kell kifizetni a szolgáltatás árát.
                        A nevezett oldalon található űrlap kitöltésével lehet a futárt megrendelni(itt kell megadni a feladó,a címzett,és a csomag adatait,majd a futárcég értesít,hogy mikor jön a futár a csomagért és amikor felveszik a csomagot akkor kell a szállításért fizetni.

Komment

Mir-Murr!
                          Webox csomagküldővel el tudnád küldeni? Én megrendelem és kifizetem a szolgáltatást,elküldöm Neked a papírt e-mailben,amit ki kell nyomtatni és rá kell ragasztani a csomagra,majd el kell menni a csomagautomatához és betenni. A többit már ők intézik. A naptár árát pedig elutalom. Így megfelel?
                          Melyik csomagterminál van közelebb Hozzád, Búza tér 1,Fényi Gyula tér vagy Szentpéteri kapu 78?

Komment

Webox csomagküldővel el tudnád küldeni?
                            Szia ! Ez annyival olcsóbb ? Igazából nem bánnám,ha nem kéne öt féle képpen postáznom. Ezeket a terminálokat nem ismerem, és nem is nagyon akarom megismerni. Én ehhez már öreg vagyok !

Komment

Igazából nem bánnám,ha nem kéne öt féle képpen postáznom.
                              Akkora WEBOX kilőve,mert csak nagyvárosokban van automatájuk,tőlem épp 47 Km-re van a legközelebbi,viszont a DPD 1040Ft-ja jobb ajánlat a Postáénál,ha csak a kényelmet nézem,hogy a futár odamegy és felveszi-szemben a postán sorbaállással,már megéri.

Komment

Naptár összesítő !

Kvaga : 2 db
                                Demeter : 1 db
                                Sepy: 1 db
                                Zénó : 1 db
                                Czsolti : 1 db
                                RedBull: 1 db
                                Wsievers: 1 db
                                Madorka : 2 db
                                Mateapu: 2 db
                                Atti69 : 1 db
                                Che: 1 db
                                Sinter: 1 db
                                Joker: 5 db
                                Emu: 2 db
                                Jagdtigger: 1 db
                                Fergusson: 1 db
                                Taluga : 3 db
                                Mir-mur: 2 db
                                Beagle : 1 db
                                Ricsi : 1 db

Naptár ára : 2000 ft/ db
                                Tiszakeszi hozzájárulás ( aki vállalta ) : 240 ft
                                A-3 postai boríték : 200 ft

Aki nem látja a nevét, de igényelte, kérem még ma jelezze ! A számlaszámomat privátba küldöm, én pedig várom a pontos nevet-címet !

Üdv Gyuri

- - - Updated - - -

Számlaszámot elküldtem . Ha valaki nem kapta meg ,kérem jelezze !
                                Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2017 jan. 15, 07:16.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X